canım aşkıma canım aşkıma canım aşkıma mesajlar Bir demet gül belirlemek isterim sana Güllerden güzelsin aslinda Gülü bir gün, seni sonsuza dek seviyorum Seni denizdeki kumlar, gökteki yildizlar, ormandaki agaçlar, dünyadaki halk, okyanustaki sular, sahildeki martilar ve günesin isiklarindan daha fazla seviyorum Birlikte daha güzel günlere gitmemiz dilegiyle sevgililer günün kutlu olsun! Yasamak özlemsiz, açlık sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber elde etmek degil, sensizken bile seninle olabilmektir Bu sevgililer gününde yaninda degilim olur ya fakat özlemim sevgim defalarca seninle Seni seviyorum! Beni karanliktan aydinliga, yalandan gerçege, ölümden ölümsüzlüge götürdügün için tesekkürler Seni seviyorum Daha nice günlere daima birlikte canim Seni yildizlara benzetiyorum onlar değin uzak onlar değin erisilmezsin lakin bir farkin var onlar bin tane sen bir tanesin Sevgililer günün kutlu olsun Bugün her zamankinden farkli bir sey yapayim dedim olmadi yine sana daima asik olup seni düsündüm Sevgililer günün kutlu olsun! Seni tahmin edecegin kadar degil, tahammül edemeyecegin değin çok seviyorum Sana sevgilim!diyebildigim için kendimi fazla sansli görüyorum Biliyorsun her gökkusaginin bittigi yerde bir define saklanirmis Eskiler böyle der Gökkusagini takip ettim geçenlerde sende bitti En degerli hazinemsin benim, canimsin Sevgililer günümüz kutlu olsun Sana bahçeden gül degil günesten atom koparip getirmek istiyorum lakin kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum Sevgililer günün kutlu olsun Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi degil, özledigimi bil her lahza çünkü hiç bir sey seni hoşlanmak gibi degil! Seni pek fazla özledim oysa Sevgililer gününde yaninda olup sana sarilmak için çildiriyorum Aslinda sevgililer gunu insani degilim sevgi bir gunluk degil bir omurlukturAma hic degilse bir gunde olsa sevdigini hatirlayanlar icin ideal bir gun 1548858120 1548858120 canimaskima5c51b30e0405ccanimaskima5c51b30e0405c http:wwwmsxlabsorgforumimagessmiliesmsnwinkgif
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.