Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Canım Oğluma

Canım Oğluma

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Canım Oğlum Can'ıma

Canım oğlum ilk göz ağrım anne elde etmek ne çağırmak anlamıyacak yaşda iken seni kollarıma aldığım anda hissettiğim o mutluluğu sevinci hüznü uzun yıllar geçmiş olmasına rağmen hala içimde kalbimde o kıpırtıyı o mutluluğu bugün gibi hissediyorumSen benim birlikte büyüdüğüm birlikte güldüğüm hayatın zorluklarını aşmam da bana en büyük kuvveti gücü veren en güç anlarımla defalarca yanımda olan bana sevginle destek olan beni hiç üzmiyen kırmayan Canım oğlum sensiz geçireceğim günler bana fazla güç gelecek lakin dinç sıhhatli olman geri dönecek olman bana baskı vericek senden böyle ayrılacağımı hiç düşünmezken daha dün ellerini avucumda okşarken birde bakmışım oğlum büyümüş koca delikanlı olmuş Asker oluyormuş farkına bile varmaya fırsat bulamazken seni bu sabah gezgin ettim Kalbim ve dualarım seninle Annesinin birincil göz ağrısı Seni fazla seviyorum

Canım oğlum adı gibi Can oğlum aşkım huzurum mutluluğum benim, seni okadar fazla seviyorum ki hiçbir sevgi sana olan sevgimin yerini alamaz, sen ve kardeşin benim sonsuza dek sürecek tek mutluluğumsunuz sizleri fazla seviyorum

Hani bana geçen gün söylediğini unutmadım unutmucam Anneciğim seninle Kızılaya giderdik hasta olurum korkusuyla bana dondurma almazdın lakin ağlamama dayanamaz mecburen alırdın birlikte oturup yediğimiz o dondurma bambaşkaydı oradan her geçdiğimde mutlaka dondurma yiyorum arkadaşlarımla ama senin aldığın dondurma dek lezzetli ve tatlı gelmiyor Askerliğin bitsin gel kardeşinle seni Kızılaya götürücem hasta olursunuz diye korkmadan yine size dondurma alıcam söz Aşkım

Bak gülümsedim Annecim sakın ağlama daima gülümse dedin sana verdiğim sözü tutucam dualarımla seni beklicem Allaha Emanet Ol Hayırlı Teskereler OğlumAnnen

Belinay Forumdasnet *

858,497Konular
981,941Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt