Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

canım yanıyorrrrrr

canım yanıyorrrrrr
0
24

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
canım yanıyorrrrrr sahiden en çok ihtiyacım olan şey sanırım rahatça içimdekileri söz etmek,sevdiğimi kaybettim,dostumu kaybettim,gülümseyen yüzümü kaybettim hatta kaybetmeyi geçtim hayatımın iki yılının bir yalan olduğuna inanmaya başladım bunları seninle konuşabilmeyi isterdim lakin öyle bir sildin oysa beni sanki seninle hiç tanışmamışız,hiç varolmamışız gibisin ben böyle kahrolurken sen böyle mutlu,böyle vurdumduymaz nasıl olabiliyorsun hiç mi için acımıyor seni kaybettiğime mi yanayım herşeyin yalan olduğuna mı bir yanım senden nefret ediyor diğer yanım özlüyor bana yeniden gülmeyi öğreten sen,beni bulduğun günden daha da beter bir batağa sürüklediğinin farkında yok misin?içimde büyüttüğün güven tohumlarının artık sonsuza değin kuruduğunu anlayamıyor musun canım yanıyor aşkım canım,hazmedemiyorum olanlarıcanimyaniyorrrrrr5c5198615de34gifalt :uhu: :uhu: :uhu:  

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt