canımın içi sevgili 1549080127 1549080127 caniminicisevgili5c551643853c8caniminicisevgili5c551643853c8 http:img2blogcucomimagessonsonbahardayim1222552066dagarcik10076 Ne zamanı bir dakika önce geriye doğru alabirim Ne de geleceğimi bir dakika sonradan yaşayabilirim En bildiğim şeyi yapmalıyım; Seni sende bir ömür boyu sevmeliyim Ve seni bir ömür boyu yüreğimde nefesim gibi bilmeliyimİnce bir çizgi kalbimde sana olan Duygularım; Ne adını koyabiliyorum bu sevdanın Ne de kendime uyumayan gecelerimi sorguluyorum Yalnızca tek bildiğim şeyi seni canımdan öte seviyorum Karanlığa inat gözlerindeki ışıklarla bakıyorum geceyeAldığım her nefesi senin kalbine adayıp her atışım senin hoş yüreğine Kuytu uyuyamıyorum senden sonrauyku tutmuyor umut dolu gözlerimi Alacakaranlıklardan sabahleyin ezanına uzanıyor bütün bedenimin hücreleri Karşımda senin baharımsı düşlerin ve kalbimde büyüttüğüm hasretim Bundan Böyle zamanı önlemek istiyorum seni avuçlarımdan kaybetmemek için Yokluğunda bile senin için bu karoser nefes almaya devam edecek Ben seni senin beni sevdiğinden daha fazla seviyorum… Canımın İçi…