Canımın incisine 1549069186 1549069186 caniminincisine5c54eb878160dcaniminincisine5c54eb878160d caniminincisine5c54eb878160d Merhaba canımın incisi Merhaba canımın incisi… Tekrar biz bize kaldık yüreğimde Sensiz kaldığım anlarda konuştuğum seninle İçimde dolup taşan sevgini paylaşacağım Kim bilir sen şu an ne yapmaktasın? Ben seni yaşıyorum her an Sabahtan uyanır uyanmaz ilk aklıma gelenimsin Yüzümü yıkadığım suyun duruluğunda buluyorum seni Bu dünyanın kirlerinden arındığım sabunumun kokusunda Seninle sevginle parıldıyor gözlerim Gün boyu yanımdasın kapıdan dışarı adımımı attığım an Gökyüzümü aydınlatanımsın Her adımda sana yaklaşıyorum yarı Kademeli Olarak sıklaşan adımlarımla Konuştuğum her kelimemde bir hecesin mutlaka Bana bitik aldıranda konuşturanda sensin Bilirsin hep samimi konuşurum ben Yüreğimde yalnız sen Doğal olarak her sözüm senle başlar senle biter… Dün sabahleyin iki tane serçe vardı avluda Karların üstünde ekmek kırıntılarını yediler Daha Sonra penceremin önüne geldiler Böylece sevimli o kadar güzeldiler güya sendiler Biliyormusun gece nasıl kar yağmış yollara sokaklara Kimsecikler yoktu geçtiğim yerlerde Yürürken geriye doğru döndüğüm anlarda İnanamazsın lakin hep bir çift bacak izi vardı Bizim etap izlerimiz… Seninle dolaştık elele kolkola dört bir yanda Yalnız ikimiz vardık bu dünyada Birde ulaşılmaz sevgimiz! Şu Anda yazıyorum hayallerimi göremezsin belki fakat Okuyabilesin istedim tıpatıp içimi okur gibi Ben sana yüreğimi açtım canımın incisi Daha ötesi değil bendeki sevginin İster oku ister beygir İstersen her gece benim gibi sende Doyulmaz hayallere yat…………