Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Canından Bezmek Anlamı

Canından Bezmek Anlamı
0
163

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Canından Bezmek Deyimi Ne Anlama Gelmektedir

Canından Bezmek Deyim Acıklaması

Canından Bezmek; Bıkmak, usanmak Yaşama isteği olmayacak kadar sıkıntı icinde olmak

Ne yapayım boyle hayatı, beni canımdan bezdirdi!

Similar threads

Canından Bezmek Deyimi Ne Anlama Geliyor Canından Bezmek Ne Demek Canından Bezmek; Cektiği sıkıntı ve uzuntu yuzunden hayattan bıkmak, artık yaşamayı istememek demektir Dersler başladı başlayalı canımdan bezdim inan
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Canından bezmek deyiminin anlamı Canından bezmek acıklaması Canından bezmek : Cektiği sıkıntılar yuzunden icinde olduğu hayatı artık istemeyecek bir duruma gelmekNe yapayım boyle hayatı, beni canımdan bezdirdi!
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Canından bezmek deyiminin anlamı Canından bezmek açıklaması Canından bezmek : Çektiği sıkıntılar yüzünden içinde olduğu hayatı bundan böyle istemeyecek bir duruma varmakNe yapayım böyle hayatı, beni canımdan bezdirdi!*
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Bir Hal Olmak Deyimi Bir Hal Olmak Deyiminin Anlamı Nedir Bir hal olmak Bir şeyi cok yapa yapa usanmak, yorulmak, fenalık gelmek, bezmek Daha once gorulmeyen davranışlar icinde olmak, huyu değişmek Ornek: Kazaya uğramış olmakGecikti, başına bir hal mi geldi acaba
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
C İle Başlayan Deyimler Nelerdir Cadı Kazanı : Herkesin birbirine duştuğu duşmanlıkların kaynaştığı yer Caka Satmak : Calım satmak, bir kişinin herhangi bir durumundan dolayı hava atması Cami Yıkılmış Ama Mihrabı Yerinde : İnsanların yaşlandıkları zaman hala eski guzelliklerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,496Konular
981,849Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt