Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Canını Sokakta Bulmamak Deyiminin Anlamı

Canını Sokakta Bulmamak Deyiminin Anlamı
0
122

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Canını Sokakta Bulmamak Ne Demek

Canını Sokakta Bulmamak Deyimi Ne Demek

Olur olmaz şeyler icin vucudunu yıpratmamak, sağlığının değerini bilmek, korumak

Valla butun evi tek başıma temizleyemem Canımı sokakta bulmadım

Similar threads

Canını sokakta bulmak deyiminin anlamı, Canını sokakta bulmak acıklaması Canını sokakta bulmak : Sağlığını koruması, kendini yıpratmaması ve tedbir alması gerektiğini anlatmak icin kullanılırBiraz soluk almama izin ver Ben canımı sokakta bulmadım
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Canını sokakta bulmak deyiminin anlamı, Canını sokakta bulmak açıklaması Canını sokakta bulmak : Sağlığını koruması, kendini yıpratmaması ve önlem alması gerektiğini anlatmak için kullanılırBiraz benzi atmış almama izin ver Ben canımı sokakta bulmadım*
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Canını Sıkmak Deyiminin Anlamı Nedir Canını Sıkmak Deyimi Ne Demektir Canını Sıkmak Deyimi: Neşesini kacırmak, keyfini bozmak, uzmek ''Yaptığı benzetme durduk yerde canımı sıktı''
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Canını Cıkarmak Deyimi Ne Demek Canını Cıkarmak Deyimi Anlamı Nedir Canını Cıkarmak: Bir kimseyi ya da bir şeyi canı cıkarmak eylemlerine uğratmak, fazlaca yormak ''Yeni girdiğim işte akşama kadar canımı cıkarıyorlar''
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Canını Alacakmış Gibi Bakmak Ne Demek Canını Alacakmış Gibi Bakmanın Anlamı Canını alacakmış gibi bakmak karşıdaki kişinin sinirli bakışlarını tabir etmek icin kullanılır Ne yapayım oldu bir kere Canımı alacakmış gibi bakma oyle
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,469Konular
981,198Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt