Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cankan - Duman Duman..

Cankan - Duman Duman..
0
211

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Duman duman basim duman
Nereye gitsem halim yaman
Kormuyorum sevmekten korkum seni kaybetmekten

Yalan yalan canim yalan
Soyle nasil yasar bu can
Kormuyorum olmekten korkum sensiz yasamaktan

Ben burda sende orda bu canimdan canini alma
Bu can senin canin bir kursun gibi yardi gonlumu cikaramam ki

Sana Yar sana sana yandim
Hem Yikildim hem aldandim
Bu yaralari nasil sardim biliyor musun

Aman Yar hele hele yandim
Bu Dunyada bir basima kaldim
Hem Vuruldum hem dayandim goruyor musun

Similar threads

Bir Şarkısın Sen Mukaddes 30 haziranda soylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Mukaddes Saclarından Bir Tel Aldım şarkı sozu Saclarından bir tel aldım Haberin var mı yar yar Haberin var mı? Ben gonlumu sana verdim Haberin var mı yar yar Haberin var mı? Gozden uzak dilden ırak Ben seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Adam Olsaydın Sevdim olmadi yar Kustum olmadi yar Kendini aratti Beni bulmadi yar Dustum aglamadin Kac kere aradim Bir kalemde sildin Hic unutmadim El dilinden bal aksa Yine acidir Ayrilik pamuk olsa Yine acitir Bende ki yurek sende Olsa anlardin Ben bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
Doğum Gunu Şarkıları Doğum Gunu şarkı sozleri ismail YK Doğum Gunun Kutlu Olsun Gozyaşın Sevincten Olsun Sarkı Sozu Doğum gunun kutlu olsun Gozyaşın sevincten olsun Mutluluklar senin olsun yar Bakışların omre bedel Gozlerin senden de guzel İyi ki de sen doğmuşsun sen Doğum gunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Ataturk'un Ankara'ya gelişi hakkında şiir 27 aralık Ataturk'un Ankaraya Gelişi işe ilgişi şiir ANKARA Ey insan arşı yayla! Ey bozkır! Ey Ankara! Seslen bana: Ben senden nasıl uzak yaşarım; Bahtım, senin bağrından ayrıldığım an kara, Ben sendeki gozlerden feyz alarak yaşarım “Halep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Burcu Guneş Gozlerinde Bıraktım Aşkı Al gonlumu bir kuru dalla, bir tatlı sozle Her vuruşunda kalbim ağlıyor, ağlıyor ince ince Ses ver, sana zalim demeye dilim varmıyor Ah aşk affedilmişliğine minnet et diyor Senin eşin, bir benzerin yok Ben aşkı sende bildim Zulumlerin huzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,778Kullanıcılar
hoycSon üye
Üst Alt