bilgisayarci
FD Üye
Düzenlediği istihdam garantili mesleksel eğitim kurslarıyla birçok vatandaşın meslek sahibi olmasını sağlayan Çankaya Belediyesi, bu kapsamda yeni bir eğitim daha başlatıyor. Çankaya Belediyesi İş ve İstihdam Merkezi, Barista olmak isteyenlerin müracaatlarını almaya başladı.
Çankaya Belediyesi mesleksel eğitim kapsamında istihdam garantili “Barista” eğitimi düzenliyor. Mesleğin gerektirdiği yeterliliğe sahip olan kursiyerlerin özel bölüm firmalarında “İşbaşında Eğitim Programı” kapsamında istihdam edileceği eğitimleri tamamlayan kursiyerler, 6 ay sonra usta öğretici evrakı almaya hak kazanacaklar.
Eğitim sırasında kursiyerlere birebir vakitte bağlantı, vakit ve gerilim idaresi, mesleksel temel İngilizce ve drama eğitimleri de verilecek. 20-28 yaş aralığındaki gençlerin yararlanabileceği eğitimlerde her sınıf için engelli kursiyer başvurusu da alınacak.
Eğitimden yararlanmak isteyen vatandaşların, Çankaya Belediye Başkanlığı Ziya Gökalp Caddesi No: 11 B2 Blok Kat:6’da bulunan Çankaya Belediyesi İş ve İstihdam Merkezi’ne şahsen müracaat yapmaları gerekiyor.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı