Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Canlı Bomba "Yakalanacağımı anlasaydım kendimi de sizi de imha ederdim"

Canlı Bomba "Yakalanacağımı anlasaydım kendimi de sizi de imha ederdim"
0
116

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Canlı Bomba Yakalanacağımı anlasaydım kendimi de sizi de imha ederdim 1549058428 1549058428 canlibombayakalanacagimianlasaydimkendimidesizideimhaederdim5c54c181398eecanlibombayakalanacagimianlasaydimkendimidesizideimhaederdim5c54c181398ee http:imgsabahcomtrim200810166D097637E6B70442BAADEE4Dr Canlı bomba Gönül Erdoğan PJAK Başkan yardımcısının emriyle geldiği İstanbul'da kendisini şok baskınla yakalayan polise Yakalanacağımı anlasaydım kendimi de sizi de imha ederdimdedi 1549058428 1549058428 canlibombayakalanacagimianlasaydimkendimidesizideimhaederdim5c54c1816b4a7canlibombayakalanacagimianlasaydimkendimidesizideimhaederdim5c54c1816b4a7 http:imgsabahcomtri3spgif İstanbul'u çantasındaki iki bombayla kana bulamak isterken polisin operasyonuyla yakalanan canlı bomba Gönül Erdoğan'ın, Terörle Uğraş Şube Müdürlüğü'ndeki polislere eylemi gerçekleştiremediği için büyük vicdan azabı duyduğunu söylediği ve Yakalanacağımı anlasaydım kendimi de sizi de imha ederdimdediği öğrenildi Ardahan nüfusuna belirtilen Erdoğan, hayat hikayesini anlatırken de lise eğitimi gördüğü yıllarda PKK ile bağlantısının olmadığını belirterek, 1992'de eğitim için gittiği Almanya'da aşık olduğu birisinin etkisiyle terör örgütüne katıldığını belirtti Burada siyasi eğitim alan Erdoğan 1995'te Gaz Lambası Dağı'na gitti PKK'nın Bayan Kollarının üstteki seviye yöneticisi olan Erdoğan, Kandil'de fazla sayıda canlı bomba yetiştirdi PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın Suriye'deyken bir zaman yakın koruması da olan Erdoğan, Öcalan Suriye'den çıkmaya zorlanınca Gaz Lambası'e döndü 15 GÜN ÖNCE SINIRDAN GİRDİ 2008'de ise Erdoğan her tarafta İran tarafındaki PJAK kamplarına geçti Canlı bombaların yakalamasından nedeniyle kamplarda polisin ajanları olabileceği ihtimali üstüne PJAK Başkan Yardımcısı'nın talimatı ile Erdoğan kanlı bir eylem yapması için Türkiye'ye gönderildi Erdoğan yakalanmadan 15 gün önce İran sınırından PKK adına mazot kaçakçılığı yapan iki birey kadar Türkiye'ye sokulup Van'a getirildi Van'da Aysel Neşelendirici adında sahte kimlikle kalan Erdoğan, tekrar kaçakçılar yoluyla gelen bombayı alarak, bu defa Hatice İnce sahte kimliği ile İstanbul'da Gaziosmanpaşa ve Okmeydanı'ndaki örgüt evlerinde kaldı Oysa sahte kimlikler ile saklanan Erdoğan polis kadar adım adım takip edildiğinin farkında değildi GOETHE'DE EĞİTİM FARK ETTI Erdoğan'ın İran'dan Türkiye geçişini, İran istihbarat örgütü SAVAMA MITOS'e haber verdi Erdoğan'ı Van ve İstanbul'a gelinceye dek MIT elemanları takip etti Takibini İstanbul'da ise İstanbul Güvenlik Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri devraldı Polis Erdoğan'ı hem gizli kameralarla keza de MOBESE'lerin yardımı ile saniye saniye peşine düşüp takip etti Kamera görüntüleri Erdoğan'ın Eyüp ve Şişli İlçe Güvenlik Müdürlükleri, Aksaray Karakolu ve Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'nde keşif yaptığını gösterdi 19861988 yılları aralarında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Fizik Tedavi Teknikerliği bölümünde okuyan Gönül Erdoğan'ın Frankfur'taki Goethe Üniversitesi'nin Fizik Çare Bölümü'nde eğitim gördüğü fakat üniversiteyi yarıda bıraktığı öğrenildi sabahtan 1549058428 1549058428 canlibombayakalanacagimianlasaydimkendimidesizideimhaederdim5c54c1816b4a7canlibombayakalanacagimianlasaydimkendimidesizideimhaederdim5c54c1816b4a7 http:imgsabahcomtri3spgif