Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Canlı Yayında Doğum

Canlı Yayında Doğum
0
120

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Canlı Yayında Doğum Şoke Etti

Canlı Yayında Doğum Gercekleşti

Arkadaşlar Canlı canlı izledim bende muthiş bir olaydı paylaşmak istemiştim şimdi zaman bulabildim cok guzeldi anlatılması cok guc canlı olarak izlenen doğum Sutudyodaki konukların ve program sunucusunun duygusal anlar yaşamasına neden oldu

Kanal D'de yayınlanan Doktorumprogramında Aytuğ Kolankaya , canlı yayınla bir hastasının doğumunu gercekleştirdi Anne adayı İlknur Hanım ile Kanal D muhabiri canlı yayında doğumdan bir kac dakika once roportaj yaptı

Hazal bebeğin gelişi canlı yayında an be an yayınlandı Sansursuz olarak gosterilen goruntuler izleyiciye şok yaşattı Operasyonu gercekleştiren Doktor Aytuğ Kolankaya hem annenin karnını kesti hem roportaj vererek neler yaptığını anlattı Annenin rahim kısımına girişe varana kadar hepsi canlı yayında yakın plandan izleyiciyi gosterildi