Canli yayinda yasananlar Müslüm Gürses filminden bir sahne; Müslüm Gürses kadını kollarından tutmuş sarsa sarsa sormaktadır; Müslüm: Seviyor musun? Kadın: Hayır!! Müslüm: Seviyor musun?!!!! Bayan: Hayırrr!!!!!! Müslüm: Seviyor muusuunnnnn!!!!!!!! Kadın: Eveett!! Müslüm: Yalannnnn!!! (deyip kadına bir tokat atmıştır) Sokakta kurban kesen insanlarla mülâkat yapan NTV muhabirinin bir vatandaşımızla yaşadığı diyalog: Burada sağlık açısından elverişsiz koşullarda beklettiğiniz bu etleri yemeyi düşünüyor musunuz? Yok, bacım, eşe dosta dağıtacağız Bir Cevizkabuğu programı, misafir Zekeriya Beyaz ZB: Derhal, sayın cevizkabuğu HC: Cevizoğlu efendim Reha Muhtar: kaza nasıl oldu anlatır mısınız? Mağdur (kaza sonrası yatakta yatmaktadır ) : kamyon karşısında yoldan bizim tarafa geçti ve kafadan çarptı RM: Peki o sırada ne düşündünüz? Mağdur: Valla o kadar bir şey düşünemedik Reha Bey RM: Anlıyorum lakin o sırada düşündüğünüz ilk şey neydi? Mağdur: Bir şey düşünemedik, zaten çok kısa sürede oldu RM: yani efendim, o orta şeridi aşıp üstünüze gelirken, aklınıza ne geldi? Mağdur: Hatırlamıyorum RM: Peki efendim harabenet