Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Canlıların Farklı Özellikleri

Canlıların Farklı Özellikleri
0
325

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Canlıların özellikleri
Canlıların farklılıkları

1 Canlılar hücrelerden oluşur
2 Canlılar beslenir
3 Canlılar solunum yapar
4 Canlılar boşaltım yapar
5 Canlılar hareket eder
6 Canlılar büyür ve gelişir
7 Canlılar uyarıcılara tepki gösterir (irkilir)
8 Canlılar ürer *

Similar threads

Çevremizdeki varlıklar, canlı ve cansızlar olarak iki grupta incelenebilir Bütün canlı varlıklarda yer alan özelliklere canlıların müşterek özellikleri denir Bu özellikler 8 grupta incelenir: Canlilarin Müşterek Özellikleri 1 Canlılar hücrelerden oluşur 2 Canlılar beslenir 3 Canlılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
512
canlıların ortak özellikleri Bütün canlı varlıklarda bulunan özelliklere de canlıların iki taraflı özellikleri denir Bu özellikler 8 grupta incelenir: 1 Canlılar hücrelerden oluşur 2 Canlılar beslenir 3 Canlılar solunum yapar 4 Canlılar boşaltım yapar 5 Canlılar hareket eder 6 Canlılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Bitki ve hayvanları ortak özelliklerini araştırınız Çevremizdeki orman, deniz, göl ve bahçe gibi öbür ortamlarda o kadar fazla canlıya rastlayabiliriz Bitki ve hayvanlar aynı canlılık özelliği gösterir Örneğin her iki canlı grubu da büyür, gelişir, boşaltım ve solum yapar Oysa bitki ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Canlıların ozellikleri Canlıların farklılıkları 1 Canlılar hucrelerden oluşur 2 Canlılar beslenir 3 Canlılar solunum yapar 4 Canlılar boşaltım yapar 5 Canlılar hareket eder 6 Canlılar buyur ve gelişir 7 Canlılar uyarıcılara tepki gosterir (irkilir) 8 Canlılar urer
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
canlıların ortak ozellikleri Butun canlı varlıklarda bulunan ozelliklere de canlıların ortak ozellikleri denir Bu ozellikler 8 grupta incelenir: 1 Canlılar hucrelerden oluşur 2 Canlılar beslenir 3 Canlılar solunum yapar 4 Canlılar boşaltım yapar 5 Canlılar hareket eder 6 Canlılar buyur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
858,474Konular
981,218Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt