Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

canlıların ortak ozellikleri madde madde

canlıların ortak ozellikleri madde madde
0
205

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
canlıların ortak ozellikleri

Butun canlı varlıklarda bulunan ozelliklere de canlıların ortak ozellikleri denir Bu ozellikler 8 grupta incelenir:
1 Canlılar hucrelerden oluşur
2 Canlılar beslenir
3 Canlılar solunum yapar
4 Canlılar boşaltım yapar
5 Canlılar hareket eder
6 Canlılar buyur ve gelişir
7 Canlılar uyarıcılara tepki gosterir (irkilir)
8 Canlılar urer

Similar threads

Bitki ve hayvanları ortak ozelliklerini araştırınız Cevremizdeki orman, deniz, gol ve bahce gibi değişik ortamlarda pek cok canlıya rastlayabiliriz Bitki ve hayvanlar benzer canlılık ozelliği gosterir Orneğin her iki canlı grubu da buyur, gelişir, boşaltım ve solum yapar Ancak bitki ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Canlıların ozellikleri Canlıların farklılıkları 1 Canlılar hucrelerden oluşur 2 Canlılar beslenir 3 Canlılar solunum yapar 4 Canlılar boşaltım yapar 5 Canlılar hareket eder 6 Canlılar buyur ve gelişir 7 Canlılar uyarıcılara tepki gosterir (irkilir) 8 Canlılar urer
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Hucre Gorevleri Nelerdir? Hucrenin Yapısı ve Gorevleri Hucrenin Yapı Ve Gorevleri CANLILIK HUCREYLE BAŞLAR Canlıların Ortak Ozellikleri Cevremizdeki varlıklar canlı ve cansız varlıklar olarak iki grupta toplanırlar Cansız varlıklar katı, sıvı ve gaz halindeki maddelerden oluşur Canlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
canlıların ortak özellikleri Bütün canlı varlıklarda bulunan özelliklere de canlıların iki taraflı özellikleri denir Bu özellikler 8 grupta incelenir: 1 Canlılar hücrelerden oluşur 2 Canlılar beslenir 3 Canlılar solunum yapar 4 Canlılar boşaltım yapar 5 Canlılar hareket eder 6 Canlılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Canlıların Ozellikleri Nedir Canlıların Ozellikleri Nelerdir madde madde Canlıların Ortak Ozellikleri maddeler halinde Canlıların Ozellikleri Nelerdir Canlıların Ozelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz 1 Canlıların en onemli ortak ozelliklerinden biri temel yapı birimlerinin hucre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,471Konular
981,206Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt