Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cansu Dere'den çarpıcı açıklama: Şöhret beni değiştirmedi!

Cansu Dere'den çarpıcı açıklama: Şöhret beni değiştirmedi!

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
cansu_dereden_carpici_aciklama_sohret_beni_degistirmedi_1651483172_8923.jpg

Son olarak Kanal D ekranlarında Sadakatsiz dizisiyle izleyici karşısına çıkan Cansu Dere, hakkındaki bilinmeyenleri açıkladı. Ünlü oyuncu, şöhretin kendisini değiştirmediğini söyledi. İşte detaylar...

Birçok yapımda sergilediği başarılı oyunculuğuyla izleyiciden tam not alan Cansu Dere samimi açıklamalarda bulundu. Hakkında merak edilenlere değinen Dere, ünlü olma sürecinden bahsederken "Şöhret beni değiştirmedi" ifadelerini kullandı.

"ŞÖHRET BENİ DEĞİŞTİRMEDİ"

Rol aldığı projelerde ünü Türkiye'yi aşan başarılı oyuncu Dere, şöhretin kendisini değiştirmediğini şu sözlerle ifade etti:

"Tanınmışlık bende farklı kimlikler yaratmadı. Kameralar önünde bir ben, evde arkadaşlarla ayrı bir ben yok yani."

xIDJe_1651483169_1048.jpg
Cansu Dere hakkındaki bilinmeyenleri açıkladı

"SAYGISIZLIK BENİ SİNİRLENDİRİR"

Bunun yanı sıra ünlü oyuncu açıklamalarına, "Zorlandığım zamanlar oluyor, doğru ama genellikle tanınmaktan ya da popülerlikten ötürü değil. Aslında her şey karşılaştığım tavırla alakalı. Beni asıl rahatsız eden kabalık, hadsizlik ve talepkârlık oluyor. Saygısızlık beni sinirlendirir" sözlerini de ekledi.