Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cantada keklik ne demek

Cantada keklik ne demek
0
170

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Cantada keklik nedir, cantada keklik deyimi, cantada keklik deyiminin anlamı

Cantada (torbada) keklik : Ele gecirilmesi o kadar kesin ki elde edilmiş sayılıranlamında kullanılırBeni cantada keklik sanıyor ama yanılıyor

Similar threads

Cantada Keklik Deyiminin Acıklaması Cantada Keklik Deyiminin Anlamı Nedir Cantada Keklik: Ele gecirilmesi o kadar kesin ki elde edilmiş sayılır anlamında kullanılır Ornek: Beni cantada keklik sanıyor ama yanılıyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Sibel can benim adım aşk Albumu şarkı sozleri Git sen de git unut beni Git sen de git herkes gibi Bir buyu bir lanet bu Bitmedi omur boyu Galiba sevilmeyi hak etmedim Bir ben miyim yenilen kadere Bir ben miyim bana hukmediyor Hic hatrım gecmedi mi bir kere Yine bir bana zulum ediyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Sayfamızda Turkce Deyimler ve Anlamları konusunda oğrenciler icin ornekleriyle kısa iblgiler bulabilirisniz Turkce Deyimleri; Genellikle gercek anlamından sıyrılarak başka bir anlama burunurler: Dilinde tuy bitmek,El ağzı ile kuş tutmak gibi Orneğin Baltayı taşa vurmak deyimiyle ilgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Gunluk Hayatta En Cok Kullanılan Deyimler ve anlamları Acı patlıcanı kırağı calmaz: Zorlukların ustesinden gelenler başka zorluklarda hemen boyun eğmez, acıya goğus gerer Besle kargayı oysun gozunu : Değer bilmeyen insanlar yaptığınız onca iyiliğe rahmet size ihanet edebilirler Buyuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
Hayat bir cocuga nasil anlatilmali? Arkadaşımın kızı bir yaşına gelmişti, ''Sen eğitimcisin, neler oğretmem gerekiyor, bazen kendimi cok caresiz hissediyorum'' dedi Sorusu kolaydı ama yanıtı zordu, akıl vermesi basitti ama uygulaması karmaşıktı, anlatmaya başladım: Annelik uzun zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
278
858,496Konular
981,781Mesajlar
29,852Kullanıcılar
han53Son üye
Üst Alt