Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özellikle forumun beylerine tavsiye ediyorum Testi geçin sonucu bizimle paylaşın Ya çapkın olacaksınız veya kırk ayaklarımızdan biriyle tekme yiyeceksiniz
Ozellikle forumun beylerine tavsiye ediyorum imagescapkinliktesti5ad770e7be47cgifTesti gecin sonucu bizimle paylaşın Ya capkın olacaksınız ya da kırk ayaklarımızdan biriyle tekme yiyeceksiniz imagescapkinliktesti5ad770e8d2be3gif
FLASHhttp:wwwmeyillicomanimasyonzorkadinswfFLASH
Öyle çoğumuz özellikle gidip IQ testi yaptırmamışızdır Nette dolaşan testler birçok insan için tatmin edici olur Bakalım bizim IQ testimizde kaç puan alacaksınız Sonucu bizimle paylaşmaya cesareti olanları bi görelim
Kim ne kadar akıllı hazırsanız aşağıdaki linke tıklayın
IQ TESTİ İÇİN...
Yusuf Güney iddialı yusuf güney boyu kac yusuf güneyin boyu güneyin kişisel özellikleri fiziki özellikleri güney bedensel sesi ile herkedsin beğenisini kazanan kamyon şoförü Yusuf Güney aşk ile meslek hayatı konusunda büyük konuştu SANATÇI KARIM OLMAZ! 1548639072 1548639072...
DNA Testi Nedir Nasıl Yapılır,
DNA Testinin Dilekçe Alanları,
dna testi hangi alanlarda kullanılır
Babalık Testi Nasıl Yaptırılır
1953 yılında mikroskobun aşağıda hücresel yapısını deşifre ederken DNA'yı belirleyen JDWatson ve FHC Crick adlı biyologlar 20'inci yüzyılın en büyük...
Baktımki son günlerde Tahlilci kimliğimden epey uzaklaşmışım
E ne gerçekleştirmek lüzumlu? Hemen bir araştırmak lüzumlu değilmi fakat
Bende ne yaptım? Yemedim, içmedim, sabahın köründe kalktım ve bu günkü araştırma konumu seçtim
Okey Testi
Okey oyununu bilmeyeniniz yoktur...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.