Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

çapraz ilişkiler

çapraz ilişkiler
0
35

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
çapraz ilişkiler kanal D nin sevilen dizisi Aşkı Memnu nun başrol oyuncularının dizideki yaşak aşk yakınlaşmaları gündelik yaiamlarındaki özel hayatlarını etkiliyor mu “BÜLENT’TE KISKANÇLIK GÖRMEDİM 1548652631 1548652631 capraziliskiler5c4e905d024eecapraziliskiler5c4e905d024ee http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberbulentinallmanset&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg BEREN SAAT, HÜLYA AVŞAR’IN TÜRKMAX’TAKİ PROGRAMINA MISAFIR OLDU Aşkı Memnu dizisinin Bihter’i Beren Saat, Hülya Avşar’ın Türkmax’taki programına konuk oldu Genç yıldız, Avşar’ın “Kıvanç Tatlıtuğ ile anlaşıyor musun? Özel hayatta onun kız arkadaşı senin de erkek arkadaşın aralarında kıskançlıklar oluyor mu? sorusunu şöyle yanıtladı: “Sanmıyorum, yani ben Bülent’le hiç böylece bir şey yaşamıyorum, karşı tarafta da olduğunu sanmıyorum Dördümüzün de oyuncu olması, set ortamını, yılgınlığımızı, yorgunluğumuzu bilmemiz, kıskançlık durumunu ortadan kaldırıyor Aşkı Memnu dizisinin lüks bir set ortamının bulunduğunu söyleyen Beren Saat, günde 1214 saat civarı çalıştıklarını söyledi  

858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt