Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Carbon'da Kenji'nin ikinci bölümünü geçemiyorum

Carbon'da Kenji'nin ikinci bölümünü geçemiyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar Kenji de takıldım uzun zaman önce çıktığı için bileniniz vardır

Yaklaşık %20 deyim Tüm yarışları geçtim, Kenji' nin ikinci yarışını geçemiyorum daha doğrusu ne yapmam gerektiğini anlayamadım birinci bitiriyorum olmuyo ikinci bitiriyorum olmuyo EA GAmes yanlış mı yapmış yoksa bu oyunu

herkese şimdiden teşekkürler

Similar threads

Ilk Önce herkese merhaba arkadaşlar Benm sorunum biraz girift sabırla okumanızı ve bana yardımcı olmanızı istiyorum Ben 18 yaşında bu yıl üniversiteye başlayacak olan bir gencim Lise 1 sınıftan beri (yani lisenin 2 senesi hazırlık vardı) cana yakın olduğum bir kız arkadaşım var Bu kızla 1 yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Eğer son bir haftayı internetin kaosundan uzak, kafa dinleyerek geçirmediyseniz artık muhtemelen hepimizin bildiği bir gerçek var: Warcraft III: Reforged hem oyuncular için hem de Blizzard için bir hayal kırıklığı oldu. Halbuki hali hazırda misler gibi çalışan ve aradan geçen yılların erozyonuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Benim en çok zorlandığım Tomb Raider serisi angel of darkness (daha bitiremedim bile) çok takılmıştım bu oyunda en kısa zamanda kurup tekrardan bitiricem büyük bi tomb raider fanatiğiyimdir ayrıca şimdi sizlere angel of darkness hakkında bazı paylaşımlar yapıcam Takıldığınız başka bir tomb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Merhaba Arkadaşlar Harun D Adlı Bir kişinin kaynaklarından yararlanarak sizin dertlerinize deva ve size yardım etmek istiyorum şimdiden teşekkürler Deneyimsiz Erkeklerdenmisin? Eğer bir kızın seninle ilgilenmesini ve almak istediği bir erkek olarak görmesini istiyorsan, bu basit ama son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
DEVA Partisi’nin 90 Kurucusu arasında yer alarak Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüten, bu anlamda siyasete ilk defa giren ve yaptığı oldukça kısa açıklama ile 19 Temmuz tarihinde partideki tüm görevleriyle Kurucu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
858,497Konular
982,122Mesajlar
30,080Kullanıcılar
aloshaeSon üye
Üst Alt