Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çaresizim biçare ...

çaresizim biçare ...
0
169

Similar threads

Ben bir kızı seviyorum o da beni seviyordu ama hemen sevmiyorum artık diyorTekrar eskisi gibi almak istiyorum onunla ben onu bırakamıyorum başkasına teklif edeyim dedim içimden fena oldumOnu düşünmeden yapamıyorum,onsuz olmuyor kendime zarar veriyorum,ağlıyorumBugün arkadaşları geldi bırak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Ben bir kızı seviyorum o da beni seviyordu fakat derhal sevmiyorum bundan böyle diyor ama ben onu bırakamıyorum başkasına teklif edeyim dedim içimden fena oldumOnu acele ile yapamıyorum,onsuz olmuyor kendime zarar veriyorum,ağlıyorumBugün arkadaşları geldi bırak artık kızıda üzüyorsun kendinide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
O Kadar bir geçer zamanki Seversin Sevmez sözleri Seversin Sevmez Gel dersin gelmez şarkısının sözü Seversin sevmez, gel dersin gelmez Bu acı bitmez çaresizim biçare Gün gelir ardındaki koşarsın bekle dersin bir defa dönüp bakmaz çaresizim biçare Bir gün gelir aşk biter acımasızca terk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Pek bir geçer zamanki Seversin Sevmez sözleri Öyle bir geçer zamanki Seversin Sevmez sözleri Seversin Sevmez Gel dersin gelmez şarkısının sözü Pek Bir Geçer Zaman Ancak dizisinin 10 Ocak akşamı ekranlarda yer alan bölümünde Seversin sevmez, Gel dersin Gelmez adlı şarkı oldukça alkış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Arkadaşlar söze nerden başlicamı bilmiyorum birini çok seviyorum o da beni sevdiğini söylüyor biz tam 5 aydır çıkıyoruzAma son 12 ayda benim bitanecik gözümden sakındığım aşkım bana fazla garip davranmaya başladıNormalde her dakika yanımda elde etmek ister beni fazla sevdiğini söylerdiAma bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
858,505Konular
982,821Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt