iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar bir kız arkadaşım var fazla fazla seviyorum ilişkimizde sadece samimiyete siklet gösterdik birbirimize yalan söylemeyi alışkanlık haline getirdik benim sigara kullanmam zamanla ilişkimizi zedeledi ve ne olduğunu anlamadan ayrıldık 2 ay dek farklı kaldık bu sürede sevgimiz gerçekten alevlendi ağladım zırladım içtim ettim eyledim olmadı unutamadım oda unutamadı bu iki aylık sürede 1 kişiylede konuştu geçenlerde aramız düzelir gibi oldu ve konuşmaya başladık 2 aylık ara verdiğimiz sürede konuştuğu kişiylede muhabbetini kesti lakin ben onunla konuşmadığımız sürede twitterdan konuştuğum kızı ona bambaşka tanıttım ve twitterdaki tanışştığım kıza söylediğim yalan doymuş mesajları yakalı ve belalar okuyarak yüzümü görmek istemediğini dile getirerek gitti Gitmesinden fazla samimiyetimize bozulmasına üzülüyorum canım acıyor burnum sızlıyor boğazım düğüm düğüm seviyorum onsuz olmuyor ama yüzüne bakacak yüzüm kalmadı 2 seçeneğim var ya durup savaşacam ama bu çok baskı olucak beni affetmesi gerçekten şiddet öteki seçenekte bu şehri terketmek gidip başka bir şehirde üniversite okumak lütfen bi zihin verin yaptığım herşeyden pişmanım ona nasıl davranmalıyım mesajlarıma cevap bile vermiyor (not ikimizde benzer şehirde üniversite öğrencisiyiz aynı fakültede ayrı bölümlerdeyiz bu şehirde kalırsam karşılaşmama ihtimalimiz değil)