iltasyazilim
FD Üye
kızı çok seviyorum67 aydır peşindeyim hiç karşılık vermedi defalarca kankasıymışım gibi konuştuksürekli en değersiz konuşmalarımız bile aklıma geliyoronla olan her an aklımdan çıkmıyor2 ay önce küsmüştük onunlabenim sevgilim var beni kıskanıyor senle konuşmamızı istemiyor demişti ve ben de kesmiştim ilişkiyiancak yine aklımdan çıkmadı ve geçen gün tekrardan dost olalım sevgili olmaya çalışmıcam çok özlüyorum dedimlakin o dedi ancak bundan böyle sana güvenim kalmadı sen benim sırrımı söyledin dedisırrı da sevgilim var yalnızca sen biliyosun demiştiben de onun en yakın arkadaşına söyledim çünkü bunu benimsemek gelmiyordu içimden olur ya doğruydu sevgilisi olduğu fakat itimat etmek istemiyordum adi olarak ve arkadaşına sormuştumve bana dedi artık konuşmamız baskı,beni mahvedebilirdin dedi bana ve okulda ayrıca sanalda tüm ilişiğini kesti malesef bana karşıben ona hala çılgın gibi aşığımdaha dün gece rüyamda onu gördümkafamızı birbirne dayamışız bir bahçede havaya bakıyoduk,konuşuyoduk,ardından ise birbirimize en dürüst sarıldık ve beni yanağımdan 34 kere öptü ben de onu öptümfakat uyandığımda tümü rüyaydı olağan olarak ve hemen napacağımı hiç bilmiyorum bomboş kaldım