Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Caresizim?

Caresizim?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar 8 aylik bi iliskim var kiz arkadasimlason bi haftadir sözde onu gercekten sevmiyor gibiyimEskisi gibi yakin gelmiyor banaAma onu kaybetmek, onsuz yasamak istemiyorumOnu baskasiyla düş ettigimde krizlere giriyorumBunu actim ona ve ara vermeye karar verdikDun gece 9 gibi verdik bu karariVe ben 2 saat anca uyumusumdurSurekli onla yasadiklarimiz geliyor aklimaBundan sonradan hayatımda olmadigi fikri beni olduruyorAma yarı bu bi haftalik ara sonunda bana olanlar degismeyecek gibi geliyorNapmaliyim? Bi kac arkadasima sordum uzun iliskisi olanlaranormal sureklo beraber olmaktan sikilinabilir dedilerbir de önceden ben alttan alirdimben kosardim pesinden olk mesaji defalarca ben atardim
Son bi kac ayda ise bunlari o yapiyordubir de eskiden haftada bi defa en fazla iki kez gorusurdukHic soeun yoktu bendeama iste son 1 aydir falan nerdeyse her gun gorusuyoduk, telefonla konusuyoduk Onsuzlugu istemiyorum Nolursunuz yardim edin bana napmaliyim?

858,496Konular
981,871Mesajlar
29,915Kullanıcılar
Üst Alt