Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çaresizlik içinde

Çaresizlik içinde
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
SlmBaşımdan geçenleri anlatmak istiyorumbir kızla tanıştımsohbetimiz ilerledi ve hoşlanmaya başladımbir şeyler içmeye misafir etme ettim bir kaç gün bahane bildirdimesaj yolladım bir gece sabaha kadar sohbet ettikçok dobra harbici bir kızo değin güzel konuştu ve açılmam konusunda beni ikna etti bende açıldım açıklama yapmadı bende fikrini sormadım aceleci olmayım diyesonra o gecenin gündüzü buluştukher fırsatta hoşlandığımı bedel verdiğimi açık açık gösterdimelinden yetişmek istediğimi söyledim azıcık utandı sıkıldı fakat tuttumoda halinden memnun gibiydiakşama dek defalarca el eleydikgec telefonda konuşmaya başladıkbirden olaylar değiştisen çık iyisin,ben seni haketmiyorum,seni üzerim diye korkuyorum,hem ben katiyen birini sevemem,zamanda veremem beni boşu boşuna beklersin,zaman kaybın olur bir ton lafnormal konuşmaya başladık bu defa sen duygularında ciddi değildin tribibaşka bir şehre gittiher görüşmemizde benzer laflariyice sıkıldım bunaldım ve artık yalnızca bayağı arkadaş olduğumuzu yazdımseni kaybedersem çok üzülürüm lafları etmeye başladıduygusal yaklaşıyorum oralı değil bitsin görüşmeyelim diyorum üzülüyor ağlıyorhayatı okadar boktan bir hayatki keza acıyor keza bende üzülüyorumgünlerdir kafayı yedim kendimi erittimbir kız için layık mi dedim normale döndüm şu anda bazen günde üç kez arıyor bazen üç gün ne arıyor ne yazıyorhayatımdan söküp atmak istiyorum ama beni bir şeyler engelliyoryazması değin basit olmuyor değerinde bahşedilen birini biranda hayatınızdan çıkarmakbunun bana zarar verdiğini bile bile bir umutla bekliyorumolmayacağı belirli de yokgerçekten ne yapacağımı bilemiyorum doğru kararlar edinmek istiyorum alamıyorumgörüşleriniz için çoktan teşekkür ediyorum

858,496Konular
982,163Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt