Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çaresizlik

Çaresizlik

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba, ben 22 yaşındayım Özel bir spor merkezinde sıhhat personeliyim Spor merkezinde çalışan bir temizlik personeli hanımın kız kardeşiyle tanıştım Kendisi üniversite öğrencisi Yaklaşık 3 ay önce tanıştık O güne kadar kendime gerçekte değerinde birini bulamamış biri olarak kıza çarpıldım diyebilirim Kızın güzelliğine yok en ince ayrıntısına kadar kültürlülüğüne, olgunluğuna ve karakterine tutuldum En tekrar ayrıntıları ile belirtmek isterim ancak bendeniz şişman biriyim

Kızla tanıştıktan daha sonra epey iyi anlaştık Çok sıkı olduk Ben kendisine en başında niyetimin alışılagelmiş arkadaşlık olmadığını kendisiyle flört etmek istediğimi söyledim Beni tanımak istediğini ve buna ast olarak haliyle zaman istediğini de söyledi 3 ay her tarafında mükemmel anlaştık 3 kere buluştuk Gezdik tozduk Eğlendik Kafa dengi olduğumuzu anladık

Onun için hiçbir kadına yapmadığım özveride bulundum Zorda kalsa koştum, hayallerine ortak oldum, ona çokça moral verdim Bunun yanında da onu sevdiğimi bolca belirttim Bana tanıdığı kişilerden farklı olduğumu özverili, açık fikirli, sapık olmayan ve sevecen biri olduğumu söyledi Ama geçen hafta ona önemli anlamda açıldığımda bana eğer benimle çıkarsa beni üzeceğini, yıpratacağını söyledi Benim üzülmemi istemediğini ve bundan nedeniyle kabul edemeyeceğini söyledi Bense onun her haline kabul olduğumu söyledim Fakat gelin görün ama olmaz dedi Ben de zamana bırakalım dedim

Konuştuğumuzun ertesi gecesi okuduğu ilçeye onu ziyarete gittim Kısıtlı bir vakit aralığında görüştük Gayet iyiydi Aramız bozulmamıştı güya

O günden sonradan iki gün boyunca aramalarıma mesajlarıma karşılık vermedi Ben de kendisine böyle yaparak beni kendinden soğutacağını mı zannediyorsun? Benim sana olan sevgim bu kadar ucuz mu dedim

Karşılığında beni dost olarak gördüğünü söyledi Beni sevemediğini ve yaptığım onca şey için bana teşekkür etti Bense ona dedim oysa aklına gelirde düşünürsen beni daha önce bana anlattığın kişiler gibi sana davranmayan tek adamı reddettin Kendine iyi bak Dedim

Ve şuan inanınki fazla çaresizim Umutsuzum Ne yapacağımı, ne edeceğimi bilmiyorum forumdaşlar Herşeyim onun kalıbına uymasına rağmen beni reddetti Şişman biri olmamdan başka ne onu beni reddetmeye itebilir ancak? Cümbür Cemaat bana onu unutmamı söyledi Bense daima bir tedavi aradım Bana asistan olur musunuz?
İyi forumlar

858,496Konular
981,704Mesajlar
29,776Kullanıcılar
bar10Son üye
Üst Alt