Carizma(tik) nickler bana darbe atanı ben harbe sokarım harb nickler aşk bitti nickleri tık tık kim o ben aşk nicki bitti nickleri ßu acıklı masalsonunda kim için kim feda edilecek $u lahza eskiyip dün olduğunda yarın, Sağ kalan hangisi olacak ruhların kApIlAR nE değin bakımlı cEZaM nE dek AğIR oLsAdA rUhuMun EfEnDisiDe BeNim KAPTANıda ßiLmediqinis keLimeLerin aLtını çizin derdi hocam ßunca Yılßunca yoLßunca hayat ve kitaptan sonradan ; ßütün keLimeLerin aLtını çiziorum hocam bundan böyle müsade istiorum $ah Damarımın Mat Rengi ! ∂üηümé αL∂αηmα géÇmi$im ÿøHk 'ßéηim' ÿαrıηım béLirsiz kéη∂imi 'kαÿb醆im' béηLiğim béη∂éη hαbérsiz ıssız vé kαrαηLik cα∂∂éLér∂éÿim '∂éηgésiz vé 'géLgi†Liÿim' güLü$ümé αL∂αηmα 2 sαηiÿéLik†ir ér†ési 'αcı' ér†ési 'ké∂ér' ér†ési 'hüzüη' ér†ési 'öLüm' ér†ési 'göz ÿα$ı∂ır' güLü$ümüη! Aşkın cocuqu hép acı hép acı Sén yaLan SöyLédin anné Hiç bir sévqiLi saçLarıma papatyaLardan taç takmadı SöyLé anné! Bén uqurSuz yaŞamLardan aRta kaLan mıyım? benı suclarken muhabere parmagınla benı gösterıyosunAma dıkkat et dıger üç parmagında senı gösterıyor! Yagmur yagdı herkez kendı rengıne boyandı cehennemin dibine kadar senınım! ölecegımden deıl alemın bensız kalacagından korkuyorum Yüreğim bu ağırlığı kaldıramıyor sesim sana gelmiyorbeni duymuyorsunanlamıyorsun H@yaTTa NEFRET EdİLeceK !nsaNçOk FAKAT sEn NEFRET EDILEN ŞEY ediLmeYi bIRak aDı AnılmaYa DeğmeYn İnsaNlarDan BiriSN!!! ★Ya$Lanarak Değil Ya$ayarak Tecrüße KazanıLır Vakit İnsanLarı Değil ArmutLarı Olgunlastırır AdıMı duYmayıN kAÇ yaZaRkaLbiM taNıdıĞıM €n dürüst yaZr Aslnda bu kdr kötüLüğü sen üzülme die yaptıımı sana itiraf edemicek kdr kötüyüm işte кiмѕєℓєя υмяυмdα dєiℓ ! Sevgim Büyüdükçe, Ben Küçüldüm Çocuk Oldum KeLimeLerLe anLatıLıCak Değin Basit biRi deGiLim '!! ŞıMARıĞıM, UYsaLıM, İsTeYince Söz SoKarıM, cok alıngan ve ALıNGaNıM ÇöZeMeZsiN BeNi, BeN şiddet oLanLarDaNıM!! ölüm SoRuN yok fakat KeFeN TarZım değil LānētLiqim cēħēnnēmLiqim,Ruhsuzum āmā öLümLüyüm simsiyah bakıyoR yüReğim tüm düNyaya Yakmak üzereydim Fakat bu şehri, hatıraLarın içLi bir yaĞmur gibi boşandı üzerime kavuşursak biteriz bizz fazla su verilince ölür ya çiçekler,fazla ağlarım çürür gözlerim gidersen eğer ßάиά ĸıѕмєτ đєíl đíźíиđє yάτмάĸ,đíźíиdє yάτıρτά yứźứиє ßάĸмάĸ | Dünlerim değil yarınlarda !! Kör oldum ben aydınlıkta !! KARANLIKTA Lekeli bir savaş varmış, Midem bulanıyor,galiba dünya tuttu, Beni her zaman unuttu Dokunduqum bütün camLar kırıLıyor Né takSam qéRdanıma düŞüp daqıLıyor Ben senin yalnız kalışlarında tek adresin olamam beni ufak bir çocuk sandıLar ,, kendiLerini WiLLiam TeLL kaLbimi eLma sandıLar ,, her defasında 12'den vurduLar !!! Benİm AŞkim Susmayi Bİlecek Dek Asİl Fakat İhanetİnİ Sİndİrecek Kadar Soysuz DeĞİldİr Ruhum Ruhunuzu Selamlar Benim bildirmek için çırpındığım gecelerde siz yoktunuz ! ´Ben her dem ebe, sen âmâ alabildiğine´ Değil iŞté béni sévmé ihtimaLi faLan KahrétSin! olur ya bu son görüşüm dünyayı elveda demeden önce bir sözüm var ona benim gibi fazla seven birine bundan sora daha iyi davran olurmu YaLnızLıktan Midem BuLanır GeL desem kazanç Misin? $iddeti sevmem fakat kuLLanmayı iyi biLirim! Demiş ki… …markus aurelius; Eğer bir dış faktör seni üzerse, duyduğun acı o şeyin kendisi değil, senin ona verdiğin değerden geliyodurOnu da her lahza ortadan kaldırma gücün vardır… yeniden bırakıp gittin beNi gözLerinLe dü$Lerin yüreğiyLe bırakıp gittin beNi yazLa birLikte biten kısa biR tatiL çekmeceDe bir kaRt qibi bırakıp gittiN repLiqiM aqLama sesiYdibu roL baNa qöremiY di?? AynaLardan Kaçarken özLenmeyi Beklemek Ne dek acı , Ne Kadar Komik Ve Bana ait deiLmi AKLIM KeNdine KABIR KazabiLceqin DEĞIN DeRin Herkes benzer fikirdeyse kimse pozitif düşünmüyor demektir Sana Kurban oLurum eLveda dEme bAna o guZel gOzlerinden aLamam gÖzLerimi dUrma git Hiç bakMa gÖz yasLarima aRa sIra bakIyorum GeçmiSime göRemiyOrum bir tÜrLü Kendimi bEn bEni ariyOrum αℓιρ кιяѕαℓαя кαℓємιмι кαиιмℓα уαzαяιм уιиє ѕєиι ѕєν∂ιgιмι Вιяâkмâk ỌkâDâя kоℓâỳмι Ŝєпι ŜєωDιkтєп Sọпяâ گẵđέcέ ŝέňίň ίcίň ўẵşıўǿяuм Ъựňự ŝάķıň ựňựŧмẵ °• °• °• °•нзяیзұїм یэиیіи саиїм یэ√ģĩιім•° •° •° •° ѕєиι ѕєνєяєк ∂σgмα∂ιм αмα ѕєνєяєк öℓє¢єgιм sÖzlerin yALan Külle bezenip gülle kandırıldı bütün hayallerim Anonim oldu haykırışlarım Tahminimce aklın agnostik kişiler kadar kiralık Sahip olamadıklarının peşine kaç kez takıldı düşüncen? Patakla ruhumun karamsar çocuklarını Al elinden şekerli elmalarını sigaramın nefesi bitti yaşama soktum yenisini çektim içime takma kendimden can sıkıntım önceden beridir bir vefat takıntım наγаτ іςіпє dϋѕтϋqϋм віг ѕанпє çıkarıp satsana hatıraları kavalyem olsa öpebilirmiyimmm ölümü aSkim demeyi cOk ozLedim SaNa тєѕтιηιη ιçιη∂є ηє ναяѕα ∂ιѕιηα ∂α σ ѕιzαя υмυ∂υηυ уιтιямιѕ σℓαηιη, вαѕкα кαувє∂є¢єк вιяѕєуι уσктυя υηυтмα кι αgzιη∂α вαℓ σℓαη αяιηιη кυуяυgυη∂α ∂α ιgηєѕι ναя∂ιя уαяιη вαмвαѕкα вιя ιηѕαη σℓα¢αgιм ∂ιуσяѕυη ηιує вυgυη∂єη вαѕℓαмιуσяѕυη؟ уαѕαм gєяιує вαкαяαк αηℓαѕιℓιя, ιℓєяιує вαкαяαк уαѕαηιя qanqa duR !buRda kaLbimi de$iyoLaR beNi sevDiğiMe Pi$man ediyoRlaRRR ! seNdeydi kusur ! şeRefsizliqTi soN moDa ! cilalı dır şimdilik bu sözlerim aşkım seni sonsuza değin beklerim gelmesende yanıma aglar bu gözlerim unutamam seni her zman özlerim İçimdeki SavaşLara Karşın Suskunum KopyaLa Tarzımı Yapı$tır Hayatına Gözlerim yoluna düşmüşhiç bir şey göremiyorum senden öte senden öte sözler duyamıyorumaldığım nefes seninle sınırlı$4 fuLL time $erefsiz oLucaqına , part time insan oLL !! ỉиαи ¢σκ ¢αℓıѕтıм вυ καℓρѕỉz ∂üиуαуı ѕєvєвỉℓмєκ ỉ¢ỉи °° HayaTım qbİ NicKimde b0$ Sahte sevgililer terkettiğinde benim yokluğumu anlayacaksın, beni başkasıyla her görüşünde kaybettiklerine ağlayacaksın Sabrım ekşitmiş yüzünübenzer aşkı arıyorum uyumayan Bileklerime çizdiğim bayat bir intihar denemesi şu anda Susmak bilmeyenköhnemiş ağrımın çağrısını duyuramadım ,nefes aldığın kente Neredesin sevgili? Adı konmuş ayrılıqın biliyorum…seni hala seviyorum tükenmeden bitti beceriksiz yaşadık biz bitmedik öylece kaldık titreyen bir mum alevinin havaya bırakmış olduğu bir iz ve göz gözü görmez bir sis değildik oysa biz Sevdik mi Allahına Değin Vurduk mu Sallamayı Damarına Değin Hemen Diyeceksin Lan Piskopat Sen Sevmeyi Nerde Öğrendin Şunu Unutmaki Kahbelere Sevmeyi ßiz Öğrettik Böylece güç ama düşüncelerimi söyleyememek pek kuvvet ki gece uyumadan defalarca seni dikkate almak o kadar kuvvet ama gözlerine bakıpta seni seviyorum diyememek ben bu dünyada hala yaşıyorsam inan hayati çok sevdiğim den değil sırf birilerine inat olsun diyehade qeL ßir oyun oynayaLım ? SeN ßNm hayLLeRimLe ßeN seNiN hayatınLa ! vaRmısıN ? bütün Her$eY GsL OLuYo DerqeNnNYoK Yaa Ya$aMaK isTemioRum BeNnN!!!! biR güN oLacaqh biR güN kaLacaqh işte o qüN güNeş bNm içiN doğucaqh! SênînLê întîhâRîn e$îqîndê jîLêtLê dâmâr mêSâfêSindêyiz Her haLinLe Her haLimdin Gözümden Dü$tün Zaten HİÇ ßnm oLmadın Hatta Ödünçtün!! heRqese yaLan söLe qeNdine saqıN söLeme sefiosuN yinede ! oRaLaRda ßenden yoqh dü$ünSen anLaRsıN ßuraLarda Senden çoqh ßi qöRseN $a$aRsıN ! umudumda kaL umRumda oL ! pLatoniqh oLma yasıq sana deqmes ona ! qözün aLıoRsa Beny Hady Kendini SevdiR aLmıoRsa Hady tir(YASAKLANMIŞ SÖZCÜK) qit Kendini GezdiR süsLü aşqh KeLimLeRi yoqh bisDe baqışıMıs yeteR geRçeqteN sefeNe! Kimine KimiNe ßurda Yoqh! kaLmak ağıR geLdiğiNde qitMeLi iNsan öLüoRum soN biR defa seNi sevioRum deseNe ! aRtıqh qiTme demiYcem En Ince Ayrıntısına Kadar hazıRsıN bu seFeR yaqLaşabiLeceğini saNdıqıN kdR uzaqıMdasıN hassqtiRsaNamı kaLdım ? anlamsız KoNuşaNa söLüceq sözüM boş iNsaNa haRcıycaqh zamaNım yoqhhh bNm yoqLuumLa eii qeçiNmeye baqh vaRLıım Bir Daha katiyen senLe oLmuyacaqhh beN seNsiz biR hiçseM seNde beNsiz biR pihsiN seNiN HawaNıN oLduqu yeRDe ßeNiM rüsqaRıM YeTeR SeNiN cıRPıNıP WaR oLmaYa caLıştıqıN yeRDe ßeNiM $eKLiM yeTeR ßu aşk bitti burda bundan böyle elveda beni merak edipte sakın kafana Taqma mutluum snden uzaqlarda Adı VijdansıZ qerisini sorma uNutaMadıM sanMa çoqtaN uNuttuM koRqMa mutluluq iyi kalpli olana uygu ben sewdiysem buna kiM karı$Ir SEN BU VESILEYLE BEN DÖNÜYODUM DİYENLERLE BERABER GİDELİM BAKALIM HANGIMIZ ÖNCE DÖnÜjEK Ödünç aldm qeleceqımı qeçmişmden koparken KoPtUğU yErDe BıRaK bU MaSaL bÖyLe BiTsİn BiR vakit HeR sEyİmDiN aRtIk UmUrUmDa GeĞiLsİn!!! Bir defa olsun gelmez misin? Görmemezlikten Uyan! Uyumak için önünde sonsuzluk varуαѕαмιмιz∂α ιѕℓє∂ιgιмιz нαтαℓαяιη ¢σgυ ∂υѕυηмємιz gєяєкєη уєя∂є !!!+^+acı sürüklemek özgürlükse,özgürüz ikimizde+^+!! уєηι αякα∂αѕℓαя є∂ιη αмα єѕкιℓєяιη ∂є кιумєтιηι вιℓSana git Diyemem Fakat KaL demeKde geLmiyOr içimDen DaHa BoYuN bi karış Beyfendi OLmaYa çalışşPeşiMde DoLaşma OtuR DeRsİNe Çalış …!!! SeviiyOrum Seni anLa Gözlerin konustugu dil yeniden aynidir! Senin SayenDe BiR inSana DegeR Verdiqce O inSan TaraFindaN KiriLip ParCaLanMayii ÖgreNdim Bana DarBe aTani ben HarBe sOkarim TanRim YagMur YagDir YeryüzUnde PisLik cOk ! a$kina KuL esir oLdum DüSmem eL diLinden BeKLedim Birgun ararda BenDen HaLimi SoRarSin dIYe bitap Yüregim YaLan ! UnUttum Seni Yanlızlık; Dünyaya haykıracak dek mahrum Sen; Beni yokluğunla sınayacak değin zalim ve ben; Kendimle kavgalı Ağrı Dağı'na tek elle amuda kalkarak çıkmaya çalışan tek gözü âmâ büyükbaba!! * кαℓвιм єℓℓєяιм кα∂αя кüçüк ∂єğιℓ * DertLe anLaş deva buL,endişe kaLbi sömürür ! deli GömLeği GiydirdiLer Dü$Lerime ! αşк нєяşєуι Ⴣє∂єя мι ؟؟ Sigara içmek erken yaşta öldürür!! Sakalımı kesmedim kestirmem,5 ytl versen bile elletmem!! ߀Ñï §€(v)M€K Gü(v)€Ñ ÕZ(v)€®ì ¯|¯€©Rü߀ 璘|¯€R Kim istemez mutlu olmayı fakat mutsuzluğa da var mısın? ben son günlerde bunu kullanıyorum Ben sana yanarken hemen sen kimbilir nerede üşüyorsun! Sevmek ölmektir kendimce , ben de sevmistim ölmeden önce Bakma kızınca sana gurur yaptığıma , aşk dolanır seni görünce ayaklarıma Her seven isimsiz bir kahramandır, unutma ama; insan sevebildiği dek insandır İnsanlara söz dinletemiyorsan taktik değiştir, onları tehdit et Sokak arssı gezinti alanı değildir Yıkılmadım, ayaktayım, dikine gömün beni forever darkness in my soul\ KimyasallaştırılmıŞ keder Terapisi █►◄█ • • Hér öpüşü ılık bir öLümdü benzeri Hemen bén zamanın béni kéndiné mıhladıqı yérdéyim Camdandı yüreğimin ayakkabısı zaten Kırıldı(m)! HakédiLmiş hüzünLérim oLacak mı ßénim dé? Her yanım ayrıLık,,Her yanım keder $imdi ! DépRém qibi qiRdin qönLümé Fay haTtı çizDin yüreqimé énKazLaR bıraKtın üzéRimdé, özLénméKtésin 8,4 şiddeTindé нα∂3 qüℓ3 qüℓє qιт ßαкαℓıм α∂αмıηı ßυℓα¢αız 3η нαѕıη∂αη,αℓ3м3∂3 нßя uçя∂υк ∂3∂ιккι;мαç0ℓαя ∂ü$ѕüη уαкαмıѕ∂αη! AşKını SoK GöZüne GöZüne Bir Daha Gözükme GöZüMe ŞşşşTTttt!!! Yaşam Seni Her ŞekiLde Yaşarım Ayrım eTMez !!!! bén né süre tahttAn indim Ama?siZz kraL 0LdunuzZ?? qté qéLDi a$kıMızzikimiZde $a$kınıZz miLLétin DéRdi bén 0Lmu$umdémeéKKi Zzamanında FénA koymu$umm DünyaDa üÇ $éy Bir Daha qéri dönméZ 1söyLénén söz 2qéçen Süre 3ßénN déLicé sewhaincé téRKét ama katiyen hile Bu qözLér séni qördüBu yüréK séni séwDiBu tén séni hissétti Ömrüm isé askım uqruna ßitti yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиαѕєηι ѕєνмк вєηм уємιηм σℓѕη ѕєηѕz уαşαмк вαηα нαяαм σℓѕη güηℓєям ѕєηѕz gєçтğι ιçη ℓαηєт σℓѕη öℓмкѕє öℓüям уєтякι ѕєηη ιçιη σℓѕυη ßen Senin gözLerinde öLüLerin ßiLe $ahit oLamayacagı Cenneti gördüm màdém'Kî $u hàуàTTà YéRi dσLduruLmàyàcàk îηSàn yσK σZmη éSkiLéгé sLm y£niLéяé ĐéVàmM() Ve mutluluk yatak \ döşek Her yeni gün içimde kasırga Her nefesimde ADIN SEN ; İMKANSIZIMDIN ─┼─█─┼─•••İmkansızımdın•••─┼─█─┼─ Bütün YaprakLarım Açarsa Kork ! Çünkü YaLnızLığım ßen ! Çünkü YoksuLLuğum ßen TepedenTırnağa Unutmu$um Sıfırın SıfırLa TopLamının Sonucunu Unutmu$um ßen Sıfır, Sen Sıfırken iki biLe edemeyeceğimizi MasaLın Fena Şirinesi Mis kokuLu чaLanLarın duş vakti geLdi fakat evde suLar indirilmiş ! BİRİSİYİM YADA HİÇ KİMSEYİM ќiм üzєвiLiя вєиi вєиdєи вαşкα? yediğim bir tokatla açtım gözümü,kimseden esirgemedim sözümü,yaşadığım onca güçlük karşı yitirmedim özümü 4 NâLâ âméL péşNdé dôVûNr HâLdéÎm Vé oLdqM KoNuMLâ bâŞM dîK ôvûNr hâLdéîm,,KmNLé déRdm,kMnLé sOrUnM cVp véRn! sNi üsMk isTêmêDim en iisi iNthr êDim Ddm 10 dâqqLık yâSm mOLsı werDim sâNqi cnntê bir sRnLk koLâsı içTim wê ilk uçâkLâ chnnêmê iNdim qiT Ne duruosuN seNde qiT sNNde bi faRkıN yOkmuss heLaL oLsun sNa ßi kaLbi parçaLadın ßi yaşaMı ßiTirdN heLaL oLsunn fazla korkyOrdum sOnnda sNde qidersiN die qiTTin iştee qiTTin heRksiN kaLBimde ßi yeRi waRdı ßnm kaLBimdeki yeRi sN işqaL eTTin herkes işqaLciLere karşı çıkaRkN ßn ise kndiMi sNa tesLim eTTimmm Bir Gün Anlayacaksın Niçin Sessizce Gittiğimi