Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cark nedir, neye yarar?

Cark nedir, neye yarar?
0
156

Similar threads

1 Bir eksenin döndürdüğü tekerlek biçimindeki alet parçası 2 Herhangi bir askerî birliğin, biçimini ve düzenini bozmadan kanatlarından biri çevresinde dönerek yön değiştirmesi *
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Osmanlıca da C harfi ile başlayan kelimeler ve anlamları C Osmanlı alfabesinin yedinci harfi olup, ebced hesabında “cim harfi gibi uc sayısının karşılıdır CABA Cehd Gayret, herhangi bir işi yapmak icin harcanan guc CABUK f Cabuk, seri, aceleli, hızlı, tez, hafif CABUKHIRAMAN f Sur’atli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Varlıkların Hareket Ozellikleri Hakkında Bilgi Hareket, bir varlığın, başka bir varlığa gore yer değiştirmesidir İnsanlar ve hayvanlar; koşma, atlama, yurume, yuzme gibi değişik turde hareketler yaparlar Cansız varlıklar ise dışarıdan bir etki olmadıkca hareket edemezler Cantamızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Asya tipi uretim tarzı Nedir? Hakkında bilgi (Tr Marksbilim) Toprağın ozel mulkiyeti bulunmadığı halde somurulme olayının gercekleştiği uretim bicimi Tarihsel ozdekcilik oğretisinin kurucusu Alman duşunuru Karl Marx (18181883), Asya tipi uretim bicimi kavramını 1853 yılına doğru Formen die...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Sayfamızda en cok kullanılan kız bebek isimlerini bulabilirsinizAlfabedtik liste halinde sıralanmış kız bebek isimleri listesi sizlerle images2019yenikizbebekisimleri5af762641a3be ACANGUL: Acılan gul ciceği ACELYA: Fundagillerden cok renkli cicekler acan bitki AFET: Ortalığı birbirine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,496Konular
981,797Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt