İstanbul’un hayat oranı ağır olan ilçelerinden Ataşehir’in merkezinde, 10 milyon TL yatırımla Metropol İstanbul bünyesinde hizmete giren CarrefourSA Hiper, taze besin eser kümeleri, vitamin ağacı, mahzen, dünya mutfakları, organik eser kümeleri ve 70 kişi kapasiteli Lezzet Ortası restoranıyla öne çıkıyor. Metropol İstanbul CarrefourSA Hiper’de toplam 100 işçi vazife alıyor.
Kutay Kartallıoğlu: “Ataşehir’e Yeni Jenerasyon Market Kazandırdık”
“Ataşehir üzere İstanbul’un önde gelen hayat merkezlerinden birine yeni jenerasyon market anlayışımızı kazandırmış olmanın haklı memnunluğunu yaşıyoruz” diyerek kelamlarına başlayan CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu da şunları söyledi:
“Tüm hipermarketlerimizde müşterilerimize sağlam ve kaliteli eserleri, en uygun fiyat siyasetiyle ferah bir alışveriş ortamında sunarak apayrı bir alışveriş tecrübesi yaşatmaya çalışıyoruz. Metropol İstanbul CarrefourSA Hiper ile bu tecrübesi, Ataşehir’e kazandırdık. Müşterilerini dinleyerek yol haritasını belirleyen bir marka olarak Ataşehirliler’in beğenisini kazanarak alışveriş tercihlerini değiştirecek bir yatırıma imza attık. Metropol İstanbul CarrefourSA Hiper, sadece geniş eser gamı ya da farklı reyon konsepti ile değil teknoloji odaklı yeni kuşak market hizmetleriyle öne çıkıyor.”
Şenol Arpacı: “Esnaf Dokunuşu ile Çarşıda Alışveriş Yapar Hissi Sunuyoruz”
CarrefourSA’nın yeni kuşak market anlayışı çerçevesinde esnaf dokunuşunu Ataşehir’e taşıdıklarının altını çizen CarrefourSA Hipermarketler Satış Genel Müdür Yardımcısı Şenol Arpacı, Ataşehir’e yakışan bir yatırım yaparak Ataşehirlilere çarşılarında alışveriş yapar hissi sunduklarını vurguladı. Şenol Arpacı, şunları söyledi: “Metropol İstanbul CarrefourSA Hiper, başta taze besin eserleri olmak üzere kaliteli ve emniyetli binlerce eserin en uygun fiyat siyasetiyle müşterilerle buluştuğu bir hipermarket. Bu vizyonla müşterilerimizi yaz – kış taze zerzevat – meyve eserleri ile buluşturuyoruz. Dönemin açılmasıyla birlikte eser yelpazesi geniş balıkçılar çarşısını Ataşehir’e taşıdık, müşterilerimize 100 farklı çeşit balık sunmaya başladık. Kırmızı ette de en yeterli fiyat garantisiyle hijyen ve kalite kontrollerinin veteriner tabipler tarafından yapıldığı, kaynağı aşikâr yüzde 100 yerli besi et eserlerini reyonlarımıza getirdik. Organik ekmek çeşitlerinden günlük taze tatlılara, tuzlu pastalarından klâsik unlu mamullere kadar birçok çeşidi kendimizi pişirip fırınlarımızdan reyonlara ulaştırmaya başladık. Tat müdavimlerini unutmadık; peynirden zeytine, sucuktan Kayseri pastırmasına, ithal ve yöresel lezzet seçenekleri ve daha birçok farklı lezzete kadar onlarca çeşidi Müdavim Şarküteri’ye taşıdık. Bir başka yeni reyonumuz Mezeci’de şakşukadan haydariye, içli köfteden acılı ezmeye, favadan patlıcan salatasında kadar 80’e yakın meze çeşidi sunuyoruz. Bunların yanı sıra dünya mutfaklarından seçme lezzetler ve Japon Mutfağının 2.500 yıllık efsane lezzeti Sushi’yi sipariş üzerine hazırlayarak taze taze müşterilerimize ulaştırabiliyoruz.”