çarşaf böreği carsaf böregi hamuru hazırlanmış yufkadan çarşaf böreği çarşaf böreği hamuru 3 Adet yufka 2 Adet yumurta 1 Dere bardağı sıvıyağ 1 Su bardağı su İçi için : Yarım kilo et 1 Adet soğan 2 Adet domates Tuz Üzerine ; kırmızı pulbiber Hazırlanışı Yumurtaların akını sarılarından ayırın Yumurta aklarını sıvıyağla çırpın ve suyla karıştırın Fırın tepsisini yağlayın Yumurtalı yağlı karışıma yufkaları teker teker batırın bu vesileyle iç malzemesini hazırlamaya başlayın Bunun için kuşbaşı iriliğinde doğranmış eti, yemeklik doğranmış soğanı ve kabukları soyulduktan daha sonra küçük küçük doğranmış domatesi tencerede kendi suyuyla pişirin Tuzunu ayarlayın ve suyunu çekince ocaktan indirin Birincil yufkayı tepsiye serin ve gerisinde öteki yufkaları da tepsiye yerleştirin id Yufkaların tepsinin haricen kalan kısımlarını içe alın Yumurtaların sarısını, kırmızı pulbiberle karıştırıp yufkaların en üstüne sürün 180 dereceli fırında üzeri kızarana dek pişirin