Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cash kullanımı ile ilgili bir sorum var !

Cash kullanımı ile ilgili bir sorum var !
0
239

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Bildiğiniz gibi ring masrafı 2800 cash
Bunu 2000 normal cash + 800 hediye cash kullanarak yapabilir miyim acaba ? Hediye(gıft) cash bazı pus itemlerinde kullanılmıyor Ring basarken de bu sorun var mı bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

Similar threads

Merhaba, Chill Academy sunucu tanıtım konusuna hoş geldiniz. KONU GÜNCELLENMEYE DEVAM EDECEKTİR. ❖ ACADEMY AÇILIŞ TARİHİ ❖ Chill Academy : 1 Eylül Cuma 22:00 GMT+3 Sunucuların Birleşim Tarihi: 15 Eylül ❖ ACADEMY ÖDÜLLER ❖ 31 Ağustos Academy açılışından 1 gün önce 10.000 TL...
Cevaplar
0
Görüntüleme
566
Doğum izni ile ilgili bir bilginiz var mı ? Bu yeni yasa çıktı mı acaba? Son günlerde doğum izni ile alakalı acaba bildiğiniz yada bir haber sitesinde okuduğunuz yeni bir izin yasası çıktımı Doğum izni ile ilgili değişikliklerden haberi olanlar yazabilirlerse sevinirim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Nerdeyse her gün haberlerde gördüğümüz dijital kripto paralar nasıl belli bir bedele sahip olabiliyorlar? Bir para ünitesinin bilgisayarlar ile ne üzere alakası olabilir ve madencilik ne oluyor anlamak istiyorum diyorsanız bu yazıyı sizler için derledik. Kiminin son zamanlardaki en kıymetli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt