Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

casper mw1 markalı laptop a format attım ama ses donanımı gitti ses çıkmıyor

casper mw1 markalı laptop a format attım ama ses donanımı gitti ses çıkmıyor
0
114

Similar threads

Bilgisayara Format Attım ve attıktan sonra şarkıları aaçtığımda video izlediğimde vsvs bilgisayardan ses çıkmıyor internette arama yaptım ama kesin çözüm bulamadım burada kesin bulacağıma İnandığım İçin buraya açayım dedim
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
858,497Konular
981,973Mesajlar
29,971Kullanıcılar
ahmet1903Son üye
Üst Alt