Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Casper Nirvana NB 15.6 i7 / BİOS şifresi sorunu

Casper Nirvana NB 15.6 i7 / BİOS şifresi sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Casper laptobuma kardeşim format atmak için BİOS ayarlarını kurcalamış, muhtemelen format cdsini okutamadığı için Bu kurcalamanın sonucunda laptop açılırken ki arayüz değişmiş
Bilgisayar bozuktu ama BOOT menüye girebiliyordum
Şİmdide F2 ile biosa girmeye çalışırken şifre istiyor Muhtemelen anakart şifresi Ne olduğunu bilmiyorum
Bilgisayar çalışır vaziyette değil, o yüzden bilgisayarı açıp biosa etki edemem Bios pilini sökmek bir çözüm olabilir, ama laptopun içinden fazla anlamıyorum o yüzden bulaşmak istemiyorum Yardımlarınızı bekliyorum Şimdiden teşekkürler

Similar threads

Casper laptobuma kardeşim format atmak için BİOS ayarlarını kurcalamış, muhtemelen format cdsini okutamadığı için Bu kurcalamanın sonucunda laptop açılırken ki arayüz değişmiş Bilgisayar bozuktu ama BOOT menüye girebiliyordum Şİmdide F2 ile biosa girmeye çalışırken şifre istiyor Muhtemelen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Casper laptobuma kardeşim format atmak için BİOS ayarlarını kurcalamış, muhtemelen format cdsini okutamadığı için Bu kurcalamanın sonucunda laptop açılırken ki arayüz değişmiş Bilgisayar bozuktu ama BOOT menüye girebiliyordum Şİmdide F2 ile biosa girmeye çalışırken şifre istiyor Muhtemelen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Sa arkadaşlar Başlıkta markasını belirttiğim gibi diz üst bilgisayarım var PC'ye win 7 formatı attım Sıkıntısız açıldı fakat PC internete bağlanmıyor Wifi üzerinden hiçbir modemi görmezken kabloyla da nete bağlanamıyorum Fabrikadaki bilgi işlemciye sordum, driver yüklü değil yüzden dedi Nette...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Sa arkadaşlar Başlıkta markasını belirttiğim gibi diz üst bilgisayarım var PC'ye win 7 formatı attım Sıkıntısız açıldı fakat PC internete bağlanmıyor Wifi üzerinden hiçbir modemi görmezken kabloyla da nete bağlanamıyorum Fabrikadaki bilgi işlemciye sordum, driver yüklü değil yüzden dedi Nette...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,013Kullanıcılar
xanzal00Son üye
Üst Alt