Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Casper Prestİj Notebook Alacaklar Dİkkat

Casper Prestİj Notebook Alacaklar Dİkkat
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Casper Prestİj Alacak Olanlar Dİkkat

Notebook U Yenİ Aldim MonİtÖr De Çİzgİ Vardi 2 Kez Servİse GÖnderdİm İkİncİsİnde MonİtÖrÜ DeĞİŞtİrdİler Aman Ne DeĞİŞtİrme Bu Sefer De MonİtÖrÜn Tam Ortasinda Bİr ÖlÜ Pİksel Ve Servİs Kaginda Yazan:test Edİldİ Ok
Bu Nasil Bİr Test Etme Bunu Test Edenİn GÖzlerİnde Bİr Problem Mİ Var?anlamadimhemen Telefon AÇtim Teknİk Servİse Durumu Anlattim ,sonra MÜŞterİ Hİzmetlerİne SonuÇ Yok Adamlar HİÇ Orali Bİle DeĞİller Yapacaklari Bİr Şey YokmuŞ Ve HÜsran Okadar Para Ver İlgİye Bak
Prestİj Ayaklarimin Altinda,prestİjle Bİr Alakasi Yok
ArkadaŞlar EĞer Casper Almayi DÜŞÜnÜyorsaniz Benden Sİze Tavsİye Sonrasinida DÜŞÜnÜn Hem Performansi Da O Kadar İyİ DeĞİl
Sİemensİn Yenİ Bİr Kampanyasi Var Amd 64 İŞlemcİlİ Ben ArkadaŞimda GÖrdÜm Casperİ İkİye Katlar Hiz AÇisindanmonİtÖrdekİ Parlaklik SÜper PİŞman Olmassinizbenİm Durumuma DÜŞmeyİn Bİldİgİm Kadariyla Sİemensİn Pİksel Garantİsİde Var

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt