iltasyazilim
FD Üye
Merhabalar
7 Ay evvel Casper marka w765s dizüstü bir bilgisayar aldımÇeşitli oyunları açmıyor veyahut çok fazla donuyorduBende windows xp yükledimOyunları oynayabiliyordumFakat bilgisayara format atmak zorunda kaldımTekrardan orjinal cdsi ile windows 7 yükledimŞuan hiç bir oyun oynayamıyorum(soliter dahil kasıyor)
Soliter a girerken verdiği hata;
Dolanım ivmesi devre dışı bırakıldığından veya video kartı sürücünüz tarafından desteklenmediğinden oyun performansınızın düşmesine neden olabilir
Dolanım ivmesi son seviyede ve internetten driverlarıda yükledim fakat sanırım yanlış yükledim
KnightOnline'a girerken aldığım hata;
Can't create d3d device please check directx or display card driver
Dirextx son sürüm yükledim fakat hala aynı sorun devam ediyor(Dirextx 11)
Bilgisyarım özellikleri;
Windows 7 Starter 32 bit
İşlemci; Pentium(R) DualCore ~ 22 GHz
1024 Ram
Ekran kartı; Standard VGA Grafik Bağdaştırıcısı
Leptopun modelini başlıkda belirttimFormat atalı 3 gün oldu 3 gündür indirmediğim driver dirextx sürümü kalmadıYardımlarınızı bekliyorumŞimdiden çok teşekkür ederim
7 Ay evvel Casper marka w765s dizüstü bir bilgisayar aldımÇeşitli oyunları açmıyor veyahut çok fazla donuyorduBende windows xp yükledimOyunları oynayabiliyordumFakat bilgisayara format atmak zorunda kaldımTekrardan orjinal cdsi ile windows 7 yükledimŞuan hiç bir oyun oynayamıyorum(soliter dahil kasıyor)
Soliter a girerken verdiği hata;
Dolanım ivmesi devre dışı bırakıldığından veya video kartı sürücünüz tarafından desteklenmediğinden oyun performansınızın düşmesine neden olabilir
Dolanım ivmesi son seviyede ve internetten driverlarıda yükledim fakat sanırım yanlış yükledim
KnightOnline'a girerken aldığım hata;
Can't create d3d device please check directx or display card driver
Dirextx son sürüm yükledim fakat hala aynı sorun devam ediyor(Dirextx 11)
Bilgisyarım özellikleri;
Windows 7 Starter 32 bit
İşlemci; Pentium(R) DualCore ~ 22 GHz
1024 Ram
Ekran kartı; Standard VGA Grafik Bağdaştırıcısı
Leptopun modelini başlıkda belirttimFormat atalı 3 gün oldu 3 gündür indirmediğim driver dirextx sürümü kalmadıYardımlarınızı bekliyorumŞimdiden çok teşekkür ederim