Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstanbul Halk Eğitim Merkezleri telefon numaraları
Halk Eğitim Merkezleri İstanbul
Halk Eğitim Merkezlerinin iletişim bilgileri aşağıda verilmiştir
Adalar Halk Eğitim Merkezi
Telefon: 216 382 86 71
Fax: 216 382 56 66
EMail: adalarhem@superonlinecom
Adres:Başlala Sok No:23...
Çatalca Sgk Nerde,
Çatalca Sgk Müdürlüğü
Çatalca Sosyal Güvenlik Merkezi Adres ve Telefon Bilgileri
KALEİÇİ MAH İSTASYON CAD ATATÜRK SANAYİ SİTESİ KAT:2 ÇATALCA İSTANBUL
TEL (212) 789 48 26 FAKS (216) 789 26 51
*
Gaziosmanpaşa Sgk Nerde
Gaziosmanpaşa Sgk Adres Bilgileri
Gaziosmanpaşa Sgk iletişim Adresi
Gaziosmanpaşa Sosyal Guvenlik Merkezi
TEL (212)418 43 86 FAKS (212)418 43 95
MERKEZ MAHSALİH PAŞA CAD NO:42 GOP İSTANBUL
Silivri Sgk Adres
Silivri Sosyal Guvenlik Merkezi Adres
Silivri Sosyal Guvenlik Telefon
Silivri Sgk Nerede
Silivri Sosyal Guvenlik Merkezi
TEL (212) 729 02 00 FAKS (212) 729 02 07
ADRES
PİRİ MEHMET ALİ PAŞA MAH CETİNKAYA CAD NEW CENTER İŞ MERKEZİ KAT:2 SİLİVRİ İSTANBUL...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.