Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Catharina Franca Madonna'yı kızdıracak

Catharina Franca Madonna'yı kızdıracak
0
35

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Catharina Franca Madonna'yı kızdıracak kendisinden küçük sevgilisinin eski kız arkadaşı bu ilişki hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı 'MADONNA ANNEANNEM YAŞINDA!' 1548636273 1548636273 catharinafrancamadonnayikizdiracak5c4e50752da4ccatharinafrancamadonnayikizdiracak5c4e50752da4c http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabermadonna24mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg CATHARİNA FRANCA, 51 YAŞINDAKİ MADONNA’NIN ŞU AN BİRLİKTE OLDUĞU GENÇ SEVGİLİSİ JESUS LUZ İLE 2006 YILINDA BERABERDİ 15 YILLIK BİR İLİŞKİNİN ARDINDAN AYRILAN FRANCA VE LUZ, UZUN BİR VAKIT BİRBİRLERİNİ GÖRMEDİLER Catharina Franca, 51 yaşındaki Madonna’nın şu lahza birlikte olduğu genç sevgilisi Jesus Luz ile 2006 yılında beraberdi 15 senelik bir ilişkinin arkasında ayrılan Franca ve Luz, uzun bir zaman birbirlerini görmediler Catharina Franca eski erkek arkadaşını medya aracılığıyla Madonna ile görünce neye uğradığını şaşırmış Franca ikilinin beraberliği hakkında şunları söylüyor: “Ilk duyduğumda kulaklarıma inanamadım Madonna yalnızca dikkat çekmek için böyle bir şey yapıyor olmalı Aralarındaki yaş farkı çok gülünç duruyor Madonna annem, hatta az kalsın anneannem yaşında Yaş kompleksi olduğunu düşünüyorum Jesus’ın da biz birlikteyken hiç Madonna dinlediğini veya onun hakkında konuştuğunu hatırlamıyorum Jesus, Madonna sevmezdi bile! Luz’un Madonna’dan önceki son sevgilisi Brezilyalı model Krishna Siqueira da basına açıklamada bulundu 20 yaşındaki model, hâlâ Luz ile konuştuğunu söyledi: “Çok özel bir birlikteliğimiz vardı Luz namına bir şey söyleyemem fakat o ilişki benim için büyük bir aşktı Luz çok romantik bir erkekti ve bana tekrar tekrar iyi davrandı Konuşmaya devam ediyoruz İnternetten ve telefondan görüşüyoruz Belli olmaz ola ki her tarafta bir araya geliriz  

858,496Konular
982,363Mesajlar
30,220Kullanıcılar
bulut0910Son üye
Üst Alt