iltasyazilim
FD Üye
Çatlak Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler
*2 adet yumurta
*1 su bardağı şeker
*1 su bardağı nişasta
*1 çay bardağı sıvı yağ
*1 çay bardağı yoğurt
*Yarım paket margarin
*1 çay bardağı kakao
*1 paket sıcak çikolata
*1 paket kabartma tozu
*2 paket vanilin
*Aldığı kadar un
Çatlak Kurabiye Tarifi Yapılışı Ben tüm malzemeleri göz kararı ekledim En yakınını size yazdım Bu ölçülere çok yakın Eminim sizinde bu kadar güzel olacak
Yapımı gayet basit ve hızlı
İlk önce yumurta ve şekeri karıştırın Sonra diğer tüm malzemeleri ekleyin Kakao az gelirse isteğinize göre biraz daha ekleyebilirsiniz Unu da kıvamına göre yavaş yavaş ekleyerek yoğurun Ceviz büyüklüğünde yuvarlaklar yapıp yağlanmış tepsiye dizin 170 derecelik fırında yaklaşık 2025 (üzerleri çatlayana kadar) pişirin Tadı güzel kokusu mis gibi kurabiyeleriniz yemeye hazır Afiyet olsun
*2 adet yumurta
*1 su bardağı şeker
*1 su bardağı nişasta
*1 çay bardağı sıvı yağ
*1 çay bardağı yoğurt
*Yarım paket margarin
*1 çay bardağı kakao
*1 paket sıcak çikolata
*1 paket kabartma tozu
*2 paket vanilin
*Aldığı kadar un
Çatlak Kurabiye Tarifi Yapılışı Ben tüm malzemeleri göz kararı ekledim En yakınını size yazdım Bu ölçülere çok yakın Eminim sizinde bu kadar güzel olacak
Yapımı gayet basit ve hızlı
İlk önce yumurta ve şekeri karıştırın Sonra diğer tüm malzemeleri ekleyin Kakao az gelirse isteğinize göre biraz daha ekleyebilirsiniz Unu da kıvamına göre yavaş yavaş ekleyerek yoğurun Ceviz büyüklüğünde yuvarlaklar yapıp yağlanmış tepsiye dizin 170 derecelik fırında yaklaşık 2025 (üzerleri çatlayana kadar) pişirin Tadı güzel kokusu mis gibi kurabiyeleriniz yemeye hazır Afiyet olsun