Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çatlı'nın kayıp ajandası nerede?

Çatlı'nın kayıp ajandası nerede?
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Çatlı'nın kayıp ajandası nerede? Susurluk kazasında hayatını kaybeden Abdullah Çatlı'nın eşi Meral Çatlı, kayıp ajanda ile ilgili konuştu Kendi çevresinde “Reis diye tanınan Abdullah Çatlı’nın Susurluk kazasında kaybolduğu öne sürülen çantasının halen Ergenekon davasında esir davalı olarak yargılanan Sami Hoştan’da çıkmasından sonra Çatlı’nın eşi Meral Çatlı öncelikle konuştu Çatlı, “Kocamın ajandası vardı Kocamın çantasının içini kim boşalttıysa ajandayı da onlar bilir dedi Susurluk kazasından sonra Cumhuriyet Savcılığı göre Abdullah Çatlı’nın eşyaları diye kendilerine teslim edilenlerin tam listesinin yayımlandığını gösteren Meral Çatlı, eşinin boş çantasının da kimseyi ilgilendirmemesi gerektiğini söyledi BANA ÇANTAYI GETİRDİLER Senelerdir eşi ile ilgili iddialara cevap vermeyen ve suskunluğunu koruyan Meral Çatlı, Sami Hoştan’ın “Çatlı’nın çantası bende açıklamasından sonradan hürriyetcomtr'nin sorusuna şu karşılığı verdi: “Eşimin vefatından daha sonra onun kişiye özel eşyaları bize teslim edildi Biz onları biliriz Kazadan sonra Sami Hoştan eşimin çantasının içinde otomobil satışından alınan para ve kızıma ait kolyeyi getirdi Boş çantayı da onun hatırası olarak saklamak istediğini söyledi Biz de kendisine o çantayı verdik Manâsız çantayı kendisine vermemiz kimseyi ilgilendirmez Sahiden bu konularda da kimseyle konuşmak da istemiyorum EŞİMİN AJANDASI VARDI Meral Çatlı, eşinin ajandasının bulunduğunu ancak bu ajandada neler yazılı olduğunu bilmediğini belirtti Çatlı, bu ajandanın nerede olabileceği konusundaki soruya şu karşılığı verdi: “Kocamın çantasının içi kazadan sonra boşaltıldığına tarafından, bunu kim boşalttıysa ajanda da onlardadır Cumhuriyet Savcılığı kadar eşimin eşyaları diye teslim edilenler aralarında çanta, ajanda yoktu Meral Çatlı, Ergenekon Davası'nın tutuklu sanığı Sami Hoştan’ın boş çantanın kendisinde olduğuna ilişkin sözlerinin içten olduğunu belirtti Çatlı, kendisi ve kızlarına atfen bazı gazetelerde Hoştan’ın çanta ile ilgili sözlerinin dürüst olmadığına ilişkin haberleri yalanladı Meral Çatlı, “Ben kimseye ‘çantamanta görmedim’ demedim Oysa, bizimle görüşülmemesine rağmen, görüşülmüş gibi böyle yazdılar dedi “SIRRINI, GÖLGESİYLE BİLE PAYLAŞMAZDI Abdullah Çatlı’nın kayınbiraderi Nihat Aydoğan, kardeşi Meral Çatlı’nın, eşinin vefatından sonra onun çevresinde olan kişilerle yıllardır yüz yüze gelmediğini, telefonla konuşmadıklarını, kimseyle de bir ilişkilerinin olmadığını belirtti Aydoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz ne bagaj, ne çanta derdindeydik Bunların teslimi devletin görevidir Biz, teslim edilenleri biliriz Çantanın içinden bir şeyler alındıysa bunu bulmak da devletin görevidir Abdullah Çatlı sırrını gölgesiyle bile paylaşmayan bir insandı Kardeşimin çantanın içindekilerini bilmesi mümkün yok AJANDA VE ÇANTA İÇİN NE DEDİLER? Abdullah Çatlı’nın çantasının ve bu çanta içindeki ajandasının kayıp olduğunu Çatlı’nın yakın arkadaşı Haluk Kırcı gözaltına alındığı 1999 yılında Güvenlik Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’ndeki sorgusunda söyledi O günden sonradan bir çok sorguda Çatlı’nın kayıp çantası soruldu Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve halen bu davanın tutuksuz sanığı olan “Drej Ali olarak tanınan Ali Yasaklanmış, sorgusunda kendisine Çatlı’nın kayıp çantasının sorulduğunu söyledi Ali Yasaklanmış, “Ben bu çantayı ne kaza yerine gittiğimde gördüm, ne de duydum Sami Hoştan’ın bu çantanın kendisinde olduğunu mahkeme sırasında söylemesine memnun oldum dedi Sami Hoştan’da kaldığı Silivri cezaevinden Hürriyet’e gönderdiği mektupta, çantanın içinde para ve kolye bulunduğunu, bunları Çatlı’nın ailesine teslim ettiğini, oysa ajanda konusunda bilgisinin olmadığını belirtti Hoştan, “Çatlı, bütün olayları yapmış ve kaybolan çantada olan günlüklerde yaptıkları yazılıdır diye meydana çıkan yalan haberlerin engellemek için o açıklamayı yaptım Haluk Kırcı da bilir fakat Abdullah Çatlı günlük tutmazdı Bunu Haluk Kırcı da bilir Ama Haluk Kırcı’nın hangi koşullar aşağı bunları ifadesinde söylediğini bilmiyorum Böylece sanıyorum ki Kırcı bu konuda izah etme yapar dedi  

858,496Konular
981,675Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt