Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çaycı müşteri

çaycı müşteri
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
çaycı müşteri Çaycımüsteri diyalogları Kaç akarsu alırsın abi? herkese ver işte! baba 35 çayyy yapp!! ohaaa naptın olum kim içcek böylece çayı? sendense ben içerim abi çattttt pattttttküttttt buyrun ne alırsınız? 3 çay verir misiniz? fakat siz beş kişisiniz 5 nehir alsanız olmaz mı? 2 birey içmiyo hem sanane lan getir 3 tane alla alla! biz demokrat bir kahveciyiz herkese eşdeğer muamele pek ya beş çay veya hiç hade lan kalkın aleyhinde kahveye gidelim limoni soda var mı? napcan? bi tarafıma skmıcam heralde! yağlarsak ola ki girer! başlarım sizin yapcağınız işe! selamın aleyküm aleykümselam bir dere alabilir miyim? buyur abi bir bardak su getirebilir misin? buyur abi bu çay açık olmuş dem koysana peki abi buyur abi bir şeker getirsene buyur abi bu nehir soğuk yenisini getir hade anam babam diğer kapıya senle mi uğraşcam bn bana açık çay getirsene ? kapalı akarsu nasıl olur oysa abi? çay taze mi? tavşan kanı abi süzme olmasın haa! çek 3 dere ustaaaa! ulan bune bu çay bayat lan! aman abi ben ne bileyim sanatçı yaptı yaa o ustanın varya ben baba babaaa bu adam sana küfretti ahmet mehmet hasan hüseyin abdullah hüsamettin rükneddin ali veli gelin lan şu müşteriler çayı beğenmemiş aman abi ne beyenmemesi fazla hoş bak nasıl içiyom paranın üstü kal M:abi bi çay versene Ç:al M:abi memleket neresi?  

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt