Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

CC gecme

CC gecme
4
117
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
CC'Cİ TERİMLERİ NELERDİR? CC/Kredi Kartı = Kredi Kartı Pub/Public = Genel açık kredi kartları bilgileri. Drop/Dropping = Kredi kartı ile kargolanan hizmet almak. Cashout = Kredi kartı ile alınan paraya çevirmek. Pinli Kart = PIN koduna sahip olan kredi kartıdır. CC Shop =...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
  • Kilitli
Ads Veya Reklam Çıkarsanız Sağlam Kart Düşer. 👌Özellikleri; ☄️Sallama Kart Kabul Etmez. ☄️Admin Panelli. ☄️Düşen Kartı Dc den atar. ☄️Düşen Kartı Tg den atar. ☄️Kart Düştüğünde SMS Bildirimi atar. ☄️Admin Panelden DC,tg,SMS ayar değiştirme ☄️ CloudFlare Bağlarsanız Bile Kişinin Real İp Adresini...
Cevaplar
9
Görüntüleme
351
  • Kilitli
Kolay gelsin kullananlara :p dc Ataturkq *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
93
Görüntüleme
1K
Sınıf Gecme Yonetmeliği 2019, Ortaoğretimde sınıf gecme ve sınav yonetmeliğinde değişiklik yapıldı Ortaoğretim kurumlarında 10 sınıfın sonunda, bir ust sınıfa gecebilecek oğrenciler yeni ders yılının ilk bir ayı icinde not şartı aranmaksızın alanını değiştirebilecek Ortaoğretim Kurumları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Ben vodafon hazır kart muşterisiyim,hattımı faturalıya taşımak istiyorum fakat mevcut kampayalara baktığımda bana uygun bi kampanya goremedim cok fazla telefon goruşmelerim olmuyor sabit fatura istiyorum ama en uygunun fatura tutarı 55 tl ve cok daha uygun fiyata daha az konuşma sureli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,461Konular
981,109Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt