Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cd Ayirma

Cd Ayirma

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle pardon ederek başlamak istiyorum Belki burası yeri değil ama başka yazacak bölüm bulamadım
Benim sorunum oyun bölümünden yüklediğim oyunları nasıl bölerek cd haline getireceğimYani 2 cd veya 3 cd olarak nasıl kopyalayacağımŞimdiden teşekkürler

Similar threads

Arkadaşlar öncelikle yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum benim sorunum şu internet cafeme MOST WANTED kuracağım oyunu aldım gayet güzel çalışıyor ancak 4 cd ve bunu ağdan kurmak çok uzun sürüyor o yüzden ben bunu bir bilgisayarda bütün cdler birleştirip o şekilde kurmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Arkadaşlar öncelikle konu yanlış yerdeyse kusura bakmayınBaşlıktada belirtiğim gibi benim bu 2 oyunda sorunum varİlk olarak Mount'dan başlayayım Bu kırmızı yazıları nasıl götürebilirm ? 2Arkadaşlar ikinci olarakta bu Crysis 3 2turda başlangıçta atıyor İnternette araştırdım,birçok kişide bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
bu döküman tamamen benim tarafımdan hazırlanmıştır izinsiz başka bir sitede kullanılamaz arkadaşlar söze başlamadan önce bir hatırlatma yapmak isterim cd writer'ım TAM HIZINDA yazmıyor en iyisi ben bunu hızlandırayım diyorsanız yeriniz burası değil cd writer'ı tam hızında yazdırmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
bu döküman tamamen benim tarafımdan hazırlanmıştır izinsiz başka bir sitede kullanılamaz arkadaşlar söze başlamadan önce bir hatırlatma yapmak isterim cd writer'ım TAM HIZINDA yazmıyor en iyisi ben bunu hızlandırayım diyorsanız yeriniz burası değil cd writer'ı tam hızında yazdırmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt