Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cd-Dvd Rom karışık problem (ilginç]rep

Cd-Dvd Rom karışık problem (ilginç]rep

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Selam arkadaşlar Hemen konuya gireyim

Dün Lg marka dvdrw aldım Taktım gayet güzel çalışıyordu Daha sonra aklıma bende mevcut olan yine Lg marka cdrw ı çalışır hale sokup ikisini beraber çalıştırmak geldi Eski tarz kabloları bilirsiniz kalın olanlar Sata mıydı datamıydı onlardan olmayanlardan yani 3 uçlu olduğundan birini cdrw a birini dvdrw a ve sonuncusunada anakarta bağladım Power uçlarınıda yerleştirdim açtım bilgisayarı Pc cdrw ı görmedi Windowsu aradım taradım sildim yükledim gene olmadı(format attım demiyorum) Sonra bilgisayarımı(simgesini) açtım cd yi çıkart dedim ve çok komik bi şekilde hem cdrw hemde dvdrw aynı anda açıldı Şu anda sadece dvd yi görüyor Ama çıkart deyince gene ikisini çıkarıyor Bunu çözmenin bi yolu varmı? Bu arada iksininde modeli birbirine çok yakın tek farkları dvdcd olarak ayrılmaları buda bi sorun olabilirmi?

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler

Yorumlarınızı repleyeceğim Kampanya değil içimden geldiği için

858,506Konular
983,053Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt