Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Oyunu Eskiden Kurmustum Cd key lazimdi kimsenin kullanmadıgı Bir Cd Arıyordum Bulamamistim Cd Key Generator Arkadasım Verdi Bende Size Cd Key Verim Dedim
0Z773WPVR1ZRUMR3J8DS
NSLLA5U81ZZRDHPCWNV0
0U2SVX0TRRR1M1CF2ZSG
HU55RFTV111RFGPRQ4RB
PZ2SW7JK9R1RHGY6AK3P...
Selam arkadaşlar
İnternette kredi kartı kullanmaktan çekinirimİninal kart aldım ve gittigidiyordan bf 3 cd key almak istiyorum ama kimden alacağımı kime güveneceğim bilmiyorumeu mu ru mu alayım (eu dan yanayım ) FAzla bilgim olmamakla birlikte bu cd keyleri alarak oyunu originden 30 euro ya...
arkadaslar ben warcraft 3 te online baglanmaya calisiorum ama bana su hatayı verior: the cd key providet is invalid ben cd key yazacaksam nereye yazacam patch en yeni ve bende setup yok direk kurulu oldugu yeri attım cd ye ne yapabilirim bulana +rep rep istemeseniz bile bi yardım edin lutfen
arkadaslar harry potter goblet of fire ve harry potter prissonar of askaban oyunşarının cd keyleri lazım
internetten aradım bulamadım kötü kötü siteleri cıkıyo
kardesim icin + ReP wericem tum yazanlara
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.