Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

cd rom ve cd rw yüklü gözükmüyor

cd rom ve cd rw yüklü gözükmüyor
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar benim lg marka cd rom um var ama cd yi takıyorum hicbirşeyi okumuyor aynı şekilde cd rw da oyle formattan once hersey yerindeydi ama formattan sonra cd lerimi okumadı lütfen yardım edin!!!!

Similar threads

arkadaşlar benim lg marka cd rom um var ama cd yi takıyorum hicbirşeyi okumuyor aynı şekilde cd rw da oyle formattan once hersey yerindeydi ama formattan sonra cd lerimi okumadı lütfen yardım edin!!!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
beyler sorun yukarda yazıyor dvd yi tek takıyorum pc ye deli gibi çalısıyor cd rom ve yatta cd rw ile takıyorum bu sefer 2 donanımıda okumuyor anlamadım gitti yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
arkadaslar artık lanet etmeye basladım bu pislikten kurtarın beni yalwarırım asus cdrw war eskiden herseyi cok gusel bir sekilde okuyordudaha sonra arızalandı werdim yapıldı geri werildi sorunsuz calısmaya basladı yanlız gecenlerde bir daha arızalandı werdim servis e bu arada arkadastan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
dvd rom um 1 hafta önceye kadar çalışıyordu şimdi cd veya dvd taktığımda cd veya dvd yi okumuyor mesela cd yi taktığımda okuyormuş gibi ses geliyor ama cd dönmüyor ne yapabilirim yardım edin lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Disket ve kasetleri unutmamızı sağlayan CD ile DVD’ler, bilgisayarlarda optik sürücüler sayesinde okunabilmektedir. İlk başlarda yalnızca okuma özelliği ile geliştirilen bu parça, kısa süre sonra yazma işlevi de kazanmış ve hayatımızın büyük bir bölümünde yer almaya başlamıştır. Arabalardaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
858,464Konular
981,133Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt