Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar benim lg marka cd rom um var ama cd yi takıyorum hicbirşeyi okumuyor aynı şekilde cd rw da oyle formattan once hersey yerindeydi ama formattan sonra cd lerimi okumadı lütfen yardım edin!!!!
arkadaşlar benim lg marka cd rom um var ama cd yi takıyorum hicbirşeyi okumuyor aynı şekilde cd rw da oyle formattan once hersey yerindeydi ama formattan sonra cd lerimi okumadı lütfen yardım edin!!!!
beyler sorun yukarda yazıyor
dvd yi tek takıyorum pc ye deli gibi çalısıyor
cd rom ve yatta cd rw ile takıyorum bu sefer 2 donanımıda okumuyor anlamadım gitti
yardım
arkadaslar artık lanet etmeye basladım bu pislikten kurtarın beni yalwarırım
asus cdrw war eskiden herseyi cok gusel bir sekilde okuyordudaha sonra arızalandı werdim yapıldı geri werildi sorunsuz calısmaya basladı yanlız gecenlerde bir daha arızalandı
werdim servis e bu arada arkadastan...
dvd rom um 1 hafta önceye kadar çalışıyordu şimdi cd veya dvd taktığımda cd veya dvd yi okumuyor mesela cd yi taktığımda okuyormuş gibi ses geliyor ama cd dönmüyor ne yapabilirim yardım edin lütfen
Disket ve kasetleri unutmamızı sağlayan CD ile DVD’ler, bilgisayarlarda optik sürücüler sayesinde okunabilmektedir. İlk başlarda yalnızca okuma özelliği ile geliştirilen bu parça, kısa süre sonra yazma işlevi de kazanmış ve hayatımızın büyük bir bölümünde yer almaya başlamıştır. Arabalardaki...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.