Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

CD Writer hızı?

CD Writer hızı?
0
122

Similar threads

bu döküman tamamen benim tarafımdan hazırlanmıştır izinsiz başka bir sitede kullanılamaz arkadaşlar söze başlamadan önce bir hatırlatma yapmak isterim cd writer'ım TAM HIZINDA yazmıyor en iyisi ben bunu hızlandırayım diyorsanız yeriniz burası değil cd writer'ı tam hızında yazdırmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
bu döküman tamamen benim tarafımdan hazırlanmıştır izinsiz başka bir sitede kullanılamaz arkadaşlar söze başlamadan önce bir hatırlatma yapmak isterim cd writer'ım TAM HIZINDA yazmıyor en iyisi ben bunu hızlandırayım diyorsanız yeriniz burası değil cd writer'ı tam hızında yazdırmak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
NERO BURNING ROM AYARLARI 1) Nero ile 90 dakikalık bir CD'yi yazmak için bazı varsayılan ayarları değiştirmeniz gerekmektedir Programı çalıştırdıktan sonra 'File' menüsü altında yer alan 'Preferences' kısmına girerek 'General' sekmesine gidin Burada CD yazım penceresinde CD'ye yazılacak veri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,497Konular
982,551Mesajlar
30,288Kullanıcılar
harun.72Son üye
Üst Alt