Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

CD ye yedeklediğim dosyalarıma ulaşamıyorum

CD ye yedeklediğim dosyalarıma ulaşamıyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
SORUN:
Bir CD'ye dosyalarımı yedeklemistim CD yazdıktan sonra hala bos yer olduğundan, sonradan üstüne başka dosyalar da kopyaladım Ama CDROM yalnızca ikinci partide yazdığım dosyaları görüyor Eski dosyalara gelmek için ne yapmalıyım?

ÇÖZÜM:
görünüşe göre CD üstünde birdenbire fazla veya öbür formatta 'track'ler oluştuğu için CDROM sadece son yazılanı görüyor Windows Explorer altından birincil yazılan dosyalara ulaşmak imkansızdır Bu dosyaları görmek ve kopyalamak için üçtincü parti bir yazılıma ihtiyacınız var Bu yazılımlar aralarında (CD Recovery | CD DVD Veri Rescue software, featuring BD HD DVD) ISOBuster'ı öğüt edebiliriz Yanlış veya yanlış formatta yazılı multisession CD'lerin içindeki bütün veriye erişim karşılayan bu küçük yazılımı CD Recovery | CD DVD Veri Rescue software, featuring BD HD DVD adresinden indirebilirsiniz *

Similar threads

SORUN: Bir CD'ye dosyalarımı yedeklemistim CD yazdıktan sonra hala bos yer olduğundan, daha sonra uzerine başka dosyalar da kopyaladım Fakat CDROM sadece ikinci partide yazdığım dosyaları goruyor Eski dosyalara ulaşmak icin ne yapmalıyım? COZUM: Gorunuşe gore CD uzerinde birden fazla ya da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
ADSL Asymmteric Digital Subscriber Line: Asitmetrik Sayısal Abone Hattı DSL teknolojisinin bir çeşidir Upstream ve downstream hızları bambaşka, yani asimetrik olan DSL teknolojisidir Sürekli Internet bağlantısı sunar Yani 724 Internet'e bağlanabilirsiniz Telefon hattının ses için kullanılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
NERO BURNING ROM AYARLARI 1) Nero ile 90 dakikalık bir CD'yi yazmak için bazı varsayılan ayarları değiştirmeniz gerekmektedir Programı çalıştırdıktan sonra 'File' menüsü altında yer alan 'Preferences' kısmına girerek 'General' sekmesine gidin Burada CD yazım penceresinde CD'ye yazılacak veri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Bluray Disc (BD) Nedir? blu ray şoför nedir blu ray disc read nedir bd rom sürücüsü bd rom sürücüsü Data depolama ve taşıma son zamanların en büyük sorunu Gün geçtikçe bilgi miktarı artıyor ve aynı oranda büyüyen veriler hafızalara sığmıyor Artık dosyalar yalnızca metin tabanlı da değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
ADSL Asymmteric Digital Subscriber Line: Asitmetrik Sayısal Abone Hattı DSL teknolojisinin bir ceşidir Upstream ve downstream hızları farklı, yani asimetrik olan DSL teknolojisidir Surekli Internet bağlantısı sunar Yani 724 Internet'e bağlanabilirsiniz Telefon hattının ses icin kullanılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,496Konular
981,804Mesajlar
29,873Kullanıcılar
Üst Alt