Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cdsiz Format CD'siz nasıl atılır

Cdsiz Format CD'siz nasıl atılır
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
cdsiz format cd'siz nasıl atabilirim

Laptop kullanıcıları icin;
eğer laptop kullanıyorsanız; yeni laptoplarda recovery diye bir bolumde laptopunuzun fabrika ayarları yani ilk windows yukleme ayarları kayıtlı olduğu icin direk olarak recovery başlatıp format atabilirsiniz yalnız format atmadan once laptopunuzdaki belgelerin birer kopyasını almayı unutmayın cunki tamamen sıfırlanıyor Denedim ve herşeyi sildim kotu bi tecrube oldu

Desktop kullanıcıları icin;
Cd siz format atmak icin bir kac yol vardır
1 Partion magic programı ile format atabilirsiniz
yada hardiskinizi başka bir makina bağlayarak format atabilirsiniz
yada windows kurulumunu d ye kopyalarsınız acılış disketiyle bilgisayarı başlatıp d deki kurulum dosyalarıyla format atarsınız

Similar threads

cdsiz format cd'siz nasıl atabilirim Laptop kullanıcıları için; eğer laptop kullanıyorsanız; yeni laptoplarda recovery diye bir bölümde laptopunuzun fabrika ayarları yani ilk windows yükleme ayarları belirtilen olduğu için yelken direği olarak recovery başlatıp format atabilirsiniz yalnız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
benim bilgisayarımın kasası normal calışıyo ama ekran yok cd siz format atılabilir mi Laptop kullanıcıları icin; eğer laptop kullanıyorsanız; yeni laptoplarda recovery diye bir bolumde laptopunuzun fabrika ayarları yani ilk windows yukleme ayarları kayıtlı olduğu icin direk olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
benim bilgisayarımın kasası olağan çalışıyo fakat ekran yok cd siz format atılabilir mi Laptop kullanıcıları için; eğer laptop kullanıyorsanız; yeni laptoplarda recovery diye bir bölümde laptopunuzun fabrika ayarları yani birincil windows yükleme ayarları kayıtlı olduğu için kutup olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Windows XP Format Atma Bilgisayara Format Nasıl Atılır Adım adım Windows XP Home ve Professional versiyonlarının kurulumunun nasıl yapıldığını aşağıdaki resim ve acıklamalardan gorelim; Windows XP CDROM'unu takın ve bilgisayarınızın guc duğmesine dokunun Bilgisayar acılırken cıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,496Konular
981,654Mesajlar
29,726Kullanıcılar
yalanciyarimSon üye
Üst Alt