Cebinde akrep olan ünlülerimiz Zorlama kazanılan para şiddet harcanıyorBu durum ünlüler için de geçerliAncak bazıları var fakat adları cimriye çıkmışİşte cebinde akrep olduğu iddia edilen ünlülerden bir kaçıemet Akalın: Son yıllarda paraya para demeyen meşhur popçunun eli fazla sıkı Gayrimenkule yatırım yapan meşhur şarkıcı cimriliği konusunda Benim malım fazla değerli Eski şeylerimi bile kimseye veremiyorum Paranın nasıl kazanıldığını biliyorumdemişti Bütün mülk varlığını annesinin üzerine yapan Akalın, Hayatın bin bir türlü hali var Annem benim akıl hocam Tuğba Özay ile annesini örnek aldıkdiye konuştu Emrah: İstanbul ve Bodrum'da 100'e yakın dairesi, Polat Towers'da spor kompleksi olan Emrah, Kendisiyle ilgili yapılan 'cimri' yakıştırmasına Fazla minik yaşlarda zorluktan geldim Para çok şiddet kazanılmış bir şeydiyor Emrah evlenmeyi düşündüğü sevgilisi Sinem'e, 'evlilik sözleşmesi' şartı da koydu Ece Erken: Tuncer Öztarhan ile evlenerek sosyeteye de giren hoş spiker bahşiş konusunda epeyce cimri çıktı Erken, ziyafet mekanından çıktığında uzun zaman kahyalarla park ücreti konusunda pazarlık yapıyor Ece'nin bu durumundan arkadaşları bile şikayetçi Kimilerine göre cimriler kraliçesi Nilüfer: Kimilerine göre tasarruflu kişi bir insan, kimilerine göre ise cimrilerin kraliçesiO ise bu konuda, Cimri değilim fakat gereksiz harcamalardan hoşlanmam Lüksten, gösterişten korku ederimdiyor Ali Poyrazoğlu: Ünlü tiyatrocu pinti olduğunu kabul edenlerden Poyrazoğlu, Biz fazla zorlama para kazanılan bir mesleği yapıyoruz Hollywood yıldızları, Fransız ve İtalyan yıldızları gibi para kazanmıyoruz Parayı tüketmek kalp istiyor, adap istiyor, data istiyor Paranı harcadığın zaman helal edeceksin Ben onun için paramı çok dikkatli harcarımdiye konuştu Bahşiş vermiyor Mahsun Kırmızıgül: Albümleri en fazla satanlar aralarında yer alan Kırmızıgül, yönetmenliğini yaptığı 'Beyaz Melek' ve'Güneşi Gördüm' filmleriyle de gişede servetine servet kattı Ünlü sanatçının gittiği mekanlarda arabası için otoparkçılara para ödemediği ve görevlileri isyan ettirdiği öğrenildi