Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cefi Kamhi Kimdir, Kısaca

Cefi Kamhi Kimdir, Kısaca
0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Cefi Kamhi Kimdir

Cefi Kamhi Kimdir Hayatı

Cefi Kamhi 1952, İstanbul doğumludur Yahudi asıllı Turk işadamı ve siyasetcisidir

Cefi Kamhi Boğazici Universitesi İşletme bolumunu bitirdi İngiltere Henley Administrative Staff Collage'dan Master derecesi aldı Cefi Kamhi TUGİAD Onursal Başkanlığı, TTGV Yonetim Kurulu Uyeliği, DEİK Turk Amerikan İş Konseyi Yonetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Turk Cin İş Konseyi Yonetim Kurulu Başkanlığı, MESS Yonetim Kurulu Uyeliği, Turkiye İktisadi Vakfı, Ekonomik ve Sosyal Etutler Konferans Heyeti, AET Derneği Yonetim Kurulu Uyeliği ile ve Doğru Yol Partisinden TBMM 20 Donem (19951999) İstanbul Milletvekilliği yapmıştır, fakat tekrar aday olmayıp siyaseti bıraktı

Cefi Kamhi Profilo Holding İcra Kurulu Uyesidir Profilo Holding yonetim kurulu başkanı ve kurucusu iş adamı Jak Kamhi'nin oğludur Evli ve 2 Cocuk babasıdır Ressam, ic mimar ve iş kadını Melda Kamhi'nin ve sanatcı Lara Kamhi'nin babasıdır

Similar threads

Cefi Kamhi Kimdir Cefi Kamhi Kimdir Hayatı Cefi Kamhi 1952, İstanbul doğumludur Yahudi asıllı Türk işadamı ve siyasetçisidir Cefi Kamhi Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünü bitirdi İngiltere Henley Administrative Staff Collage'dan Master derecesi aldı Cefi Kamhi TÜGİAD Onursal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Bayram Meral Kısaca Hayatı Bayram Meral Biyografisi imagesbayrammeralkimdirkisaca5b081abc1e5e2 Bayram Ali Meral, 16 Mart 1941'de Erzurum Şenkaya'da doğdu Babasının adı Mustafa, annesinin adı Mahbup'tur Sendikacı; Lise mezunu Turkiye Yol İş Sendikası ve Turkİş Genel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
252
Cem Toker Kimdir Cem Toker Kimdir, Kısaca Hayatı Cem Toker, 1957 yılında İstanbul'da doğdu Orta oğrenimini İstanbul İngiliz Lisesinde bitiren Cem Toker, yuksek oğrenimini Arizona Universitesi Ekonomi Bolumunde tamamladıAmerika'da Finans sektorunde calıştı ve uluslararası danışmanlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Bedrettin Karaboğa Kimdir Bedrettin Karaboğa Kimdir Biyografisi Bedrettin Karaboğa Kızıltepe Ulaşlı Koyu 25101957 doğumludur Bedrettin Karaboğa, Ortaoğrenimini Mardin'de yapmış olup evli ve 6 cocuk babasıdırBedrettin Karaboğa 1980 yılına kadar ciftcilikle uğraşmış daha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Sakıp Sabancı kimdir? Ulkemize neler kazandırmıştır? Sakıp Sabancı, 7 Nisan 1933 tarihinde Kayseri'nin Akcakaya koyunde fakir bir ciftci ailesinin cocuğu olarak dunyaya geldiCok genc yaşlarda, Bossa Un Fabrikası'nda veznedarlıkla iş hayatına başladı Sırasıyla, ciftlik muduru ve Bossa Tekstil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt