Cehennemden Kaçış Cehennemden Kaçın Peygamberimiz ( sav) : Cehennemin bir benzerini görmedim! Kendinden keza kaçıyorlar, hem de dertsiz uyuyorlar Cennet gibisini de görmedim! Onu hem istiyorlar, keza de uyuyorlar,ibadet yapmıyorlar İki büyük şeyi unutmayın:Cenneti ve cehennemidedikten sonra böylece ağladıki, gözlerinden akıcı yaşlar sakalının iki yanını ıslattıDaha sonra şöyle buyurdu: Kudret ve iradesiyle yaşadığım Allah'a yemin ederim ki , ahiret hakkında bildiklerimi bilseniz taşraya çıkar, günahlarınızı düşünerek başınıza toprak saçardınızKainat yüzü suyu hürmetine yaratılan Habibullah(tez) cenneti ve cehennemi düşünerek gözyaşı döküyor Ya bize ne oluyor oysa , bu dek kuytu vaziyette duruyoruz?Hiç ölmeyecekmişiz gibi dünyaya çalışıyoruz, ama derhal ölecekmiş gibiahirete çalışmıyoruz UNUTMAYALIM AMA, CENNET UCUZ OLMADIĞI GİBİ CEHENNEM ZEKA LÜZUMSUZ DEĞİLDİR GÜCÜMÜZ YETTİĞİ KADAR İBADET YAPARAK CENNETİ İSTEYELİM, HARAM ŞEYLERDEN UZAK DURARAK CEHENNEMDE KAÇALIMFAKİRLERE MUHTAÇLARA YARDIM ELİ UZATALIM ALLAH (CC) IN RAHMETİ VE SELAMETİ ÜZERİNİZE OLSUN